The Legend of Zelda: Breath of the Wild product
GCONGTLOZBREATHOFTHEWILDWIIUGCONGTLOZBREATHOFTHEWILDWIIUGCONGTLOZBREATHOFTHEWILDWIIUGCONGTLOZBREATHOFTHEWILDWIIU

The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Wii U

  • Безплатна доставка
139.00 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Очаквана наличност - 03.03.17

Забрави всичко, което знаеш за игрите The Legend of Zelda (освен това, че Link не е Zelda). Защото Nintendo ти предоставят уникалната възможност да се потопиш отново в любимия свят, ала изпълнен с много нововъдения и има вероятност да се изгубиш в него.
Прекоси всяко кътче на обширния свят в The Legend of Zelda: Breath of the Wild, безкрайни полета, зелени гори, снежни върхове. Nintendo наричат това приключение "Open-Air" - свободата да пътуваш.

По всяко време, на всяко място! Освен планините, ще имаш и кули за изкачване, своя собствена пътека за създаване. Ще срещаш диви зверове, причудливи същества, ще събираш съставки за храна и елексири и ще решаваш загадки.
Повече от 100 Shrines of Trials, които чакат да бъдат открити и претърсени. Тези малки дънджъни крият в себе си загадки, уникални предмети и нелеки задачи за изпълнение. Изненадата е гарантирана всеки път, когато решиш да влезеш. На някои места законите на физиката все още важат, но на други ще трябва да обуздаваш природните сили като вятър, огън, светкавици и други. Пътят ти ще е осеян с капани, странни руни и устройства.
Бъди екипиран и винаги подготвен за света, който те очаква. Защото ще имаш нужда от различни брони и приспособления, ако искаш да се добереш до всеки ъгъл и да изкачиш всяко препятствие. Не забравяй топлите дрехи за планината и по - леките в пустинята. С помощта на правилния предмет ще си по - бърз или по - добре скрит.
За да победиш враговете ти трябва стратегия. Нали не очакваш целият този общирен свят да е пуст? Приготви си меча, защото ще се изправиш срещу същества във всякаква форма и размер. Всяко едно разполага с уникални умения и изисква различна тактика, за да бъде победено. Острото оръжие не е достатъчно.
amiibo фигурки съвместими с играта:
Wolf Link amiibo, която се продава отделно.*
*За повече информация, моля, посети сайта на Nintendo.


Виж още Игри за Конзоли Nintendo

Технически характеристики

Конзола:  WII U
Жанр:  Приключенска
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  12+