The Evil Within TFCP product
НазадGCONGBETHESADTEWTFCPONEGCONGBETHESADTEWTFCPONEGCONGBETHESADTEWTFCPONEGCONGBETHESADTEWTFCPONEGCONGBETHESADTEWTFCPONEGCONGBETHESADTEWTFCPONEGCONGBETHESADTEWTFCPONEНапред

The Evil Within The Fighting Chance Pack, включва : Medical Kit, Double Barrel Shotgun, Incendiary Agony Bolt, Poison Agony Bolt, Green Gel; за XBOX ONE

 • Марка: Bethesda
 • Код: GCONGBETHESADTEWTFCPONE
 • Модел: The Evil Within TFCP
 • Код на производител: PL27084
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  В The Evil Within The Fighting Chance Pack са включени:

  Играта The Evil Within.
  Пакетът The Fighting Chance:

  Medical Kit - медицински комплект.
  Double Barrel Shotgun - ловджийска пушка с двойна цев.
  Incendiary Agony Bolt - стрели за арбалет, които нанасят огнени поражения на най- близките до поразената цел неприятели.
  Poison Agony Bolt - стрели за арбалет с отровен газ.
  Green Gel - предмет, нужен за подобряването уменията на Себастиян.

  Бащата на сървайвъл хоръра Шинджи Миками (Shinji Mikami) се завръща с режисьорската си работа по The Evil Within™ - игра, която онагледява представите за истински сървайвъл хорър. Заглавието се отличава с майсторски изработени околни среди, непреодолим страх, от който всяко косъмче по вас ще настръхне и интригуваща история, която ще ви държи в напрежение от начало до край.

  Докато правят оглед на местопрестъпление, на което се е случило брутално масово убийство, детектив Себастиян Кастеланос (Sebastian Castellanos) и партньорите му се натъкват на нещо загадъчно и могъщо. След като става свидетел на избиването на колегите си, Себастиян е причакан в засада и зашеметен. Когато се свестява, той се озовава в откачен свят, в който сред мъртъвците бродят ужасни твари. Изправен пред неописуем ужас и борещ се за оцеляване, Себастиян се впуска в плашещо приключение, за да разкрие истината за това зло.

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Ужаси
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти