Tekken 6 + Soulcalibur V + Tekken Tag Tournament 2 product
НазадGCONGFIGHTINGCOMPILATIONBOX360GCONGFIGHTINGCOMPILATIONBOX360GCONGFIGHTINGCOMPILATIONBOX360GCONGFIGHTINGCOMPILATIONBOX360GCONGFIGHTINGCOMPILATIONBOX360GCONGFIGHTINGCOMPILATIONBOX360GCONGFIGHTINGCOMPILATIONBOX360GCONGFIGHTINGCOMPILATIONBOX360Напред

Fighting Compilation: Tekken 6 + Soulcalibur V + Tekken Tag Tournament 2, за Xbox 360

 • Марка: Bandai Namco
 • Код: GCONGFIGHTINGCOMPILATIONBOX360
 • Модел: Fighting Compilation 360
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Една уникална компилация, която събира три от най-добрите бойни заглавия на Namco Bandai - Tekken Tag Tournament 2, Tekken 6 и SoulCalibur V.

  Tekken Tag Tournament 2

  Tekken Tag Tournament 2 бележи завръщането на оригиналът, дал началото на таг тийм битките. Очакват те нови механики и режими, както и нови и добре познати персонажи в най-голямата селекция до момента. Комбинирайт отбора си по желан от теб начин и предизвикай приятелите си в най-разнообразни режими.

  На твое разположение са 2-on-2 tag-team battle, 1-on-1 и 1-on-2, като локално до четирима играчи могат да поемат контрол в играта по двойки. Усъвършенствай уменията си в classic arcade и practice режимите и се запознай с новите Tag-Throws и Tag-Combos, допълващи арсенала от атаки и комбоната на всеки от над 50-те включени бойци. Tekken Тag Тournament 2 предлага значително подобрена графика и нови ефекти в реално време за облеклата, а новите арени ще те отведат на екзотични локации из цял свят с както офлайн, така и онлайн.

  SoulCalibur V

  SoulCalibur се завръща! Събитията в петата част се развиват 17 години след тези от предишната, а епичният сблъсък между доброто и злото ще противопостави на арените много от класическите и обичани SoulCalibur персонажи, както и ще предостави на играчите напълно нови шампиони. В Soulcalibur V като гостуващ персонаж ще можеш да играеш и с Ezio Auditore от Assassin's Creed. Бъди готов за спираща дъха графика, вълнуващи 3D бойни механики и много оръжия, както и разширени възможности и опции за онлайн игра и персонализация на предпочитаните от теб бойци.

  Tekken 6

  Шестата част на една от най-популярните бойни игри на всички времена отбелязва завръщането си със смайваща HD графика при 60fps, най-голямата селекция от бойци, виждана до момента в Tekken заглавие, подкрепена от разнообразни онлайн режими и система за персонализация на героите.

  Най-красивият Tekken – системата за анимации, детайлните модели на бойците и изпълнените с детайли арени в HD.
  Най-богатата селекция от бойци до момента – над 40 уникални бойци, представящи най-добрите бойни стилове от целия свят. Сред тях ще срещнете 34 познати от предишни части на поредицата като Jin, Heihachi и Kazuya, както и 6 изцяло нови претендента със своите уникални бойни стилове и комбо системи, които правят своя дебют в Tekken 6.
  Tekken 6 Online – сражавайте се срещу играчи от целия свят в онлайн режимите и докажете уменията си.
  Богати възможности за персонализация – създавайте нови персонажи и моделирайте външния им вид до най-малки детайли – облекло, прическа, аксесоари, татуировки и др. Изберете бойните стилове на създадения от вас персонаж и се впуснете в онлайн сраженията.
  Динамични и интерактивни околни среди и реалистични поражения по тях – арените в Tekken 6 са още по-непредсказуеми и динамични – хвърлете противника си през бетонна стана или се приземете върху тях, срутвайки самия под на арената и разкривайки изцяло нови зони за битките. Разбиващи се в близост хеликоптери и различни експлозии са само част изненадите, които редом с уменията и атаките на вашия опонент ще ви държат нащрек през цялото време.
  Изданието е на един диск, който съдържа и трите заглавия.

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOX360
  Жанр:  Fighting
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти