Tefal QB504G38 product
НазадMIXTEFALQB504G38MIXTEFALQB504G38MIXTEFALQB504G38MIXTEFALQB504G38MIXTEFALQB504G38MIXTEFALQB504G38Напред

Описание

Tefal QB504G38

Изключително вкусни кексове всеки ден!

Masterchef Gourmet Ви помага да приготвяте с лекота кексове и други сладкиши: бисквити, шоколадов мус, тарталети, къпкейкове... Възползвайте се от мощността на уреда, за да приготвяте ежедневно тестени изделия и да творите готварски рецепти!

Благодарение на специално разработеното удължено трето ниво на бъркалките, Flex Whisk лесно достига до дъното на купата, разбива всички съставки, като по този начин постигате лека и пухкава консистенция за минути!

С двойното планетарно въртене, главата на кухненския робот и накрайника се въртят в противоположни посоки, благодарение на което постигате бързи, гладки и хомогенни смеси.
Благодарение на голямата 4.6 л купа можете да разбиете до 10 белтъка, да приготвите до 40 тарталети и замесите тесто за 3 големи пици.

Замесване, миксиране, разбиване с някой от накрайниците: метална кука за тесто, направена от издръжлив на натоварване материал, бъркалка и тел за разбиване на яйца са подходящи за ежедневна употреба.

1,5 л блендер: идеален за коктейли, разбиване на лед, шейкове, супи и други С градуирана купа и капачка на резервоара за добавяне на съставки,докато приготвяте тестото
Резачка / ренде: Насладете се на прясно нарязани и настъргани зеленчуци и плодове, благодарение на 4 сменяеми ножа от неръждаема стомана за фино и едро раздробяване, нарязване и настъргване на картофи. Работите работи в купата.
Виж още Миксери и Пасатори Tefal

Технически характеристики

Тип:  Миксер
Мощност:  900 W
Цвят:  Червен

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: