Tears to Tiara II: Heir of the Overlord (PS3) product
НазадGCONGTEARSTOTIARA2POVERPS3GCONGTEARSTOTIARA2POVERPS3GCONGTEARSTOTIARA2POVERPS3GCONGTEARSTOTIARA2POVERPS3GCONGTEARSTOTIARA2POVERPS3Напред

Tears to Tiara II: Heir of the Overlord, за PS3

 • Марка: NIS Europe
 • Код: GCONGTEARSTOTIARA2POVERPS3
 • Модел: Tears to Tiara 2 Overlord
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Tears to Tiara II следва Hamilcar Barca, младеж който проправя своя житейски път към Божествената империя. Но когато империята изгаря невинно момиче на кладата, той отприщва една ужасна древна тайна – необузданата и демонична сила на побеснелите. С новопридобитата си сила и по настояване на богинята Hamilcar, героят се нагърбва със задачата да спаси хората от тиранията на покварената империя. По време на своето приключение, Hamilcar ще се бори заедно с могъщи съюзници, зверове и дори самите богове. Въпреки това, той ще трябва да контролира демона в себе си, за да не му позволи да изпепели света.

  Над 15 персонажа, с които да се запознаеш, докато сюжета на играта бива представен в една забележителна визуална новела. Създавай приятелства и съюзници и се потопи в невероятния свят на Tears to Tiara II: Heir of the Overlord.
  Стартегически походов геймплей, които ще те предизвика да използваш пълния си потенциал на военен стратег. Използвай своите съюзници и огромните същества в играта за да извлечеш най-доброто от битката и да обърнеш нещата в твоя полза.
  Най-разнообразни атаки и контра атаки, както и магическите механики ще добавят допълнително ниво в стратегическия геймплей.
  Очакват те над 80 часа битки и приключения, представени в оригинално японско аудио и текст на английски език.

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+

  Свързани продукти