Tearaway product
НазадGCONGTEARWAYPSVITAGCONGTEARWAYPSVITAGCONGTEARWAYPSVITAGCONGTEARWAYPSVITAGCONGTEARWAYPSVITAGCONGTEARWAYPSVITAНапред

Tearaway, за PSVita

 • Марка: Sony
 • Код: GCONGTEARWAYPSVITA
 • Модел: Tearaway
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Впусни се в едно уникално приключение в създадения от хартия свят на Tearaway! Играта за PlayStation Vita е следващото креативно заглавие от Media Molecule - авторите на успешната поредица LittleBigPlanet. Вдъхновен и специално проектиран за портативната конзола на Sony свят на Tearaway e красива 3D околна среда, направена изцяло от хартия.

  Tearaway е "buddy-movie" приключение, което запознава играча с неговия нов приятел – създаден от хартия куриер от друго измерение. Пренасящ специално съобщение в оформената си като пощенски плик глава, той трябва да измине дълъг път изпълнен с най-различни приключения. Избери между куриера IOTA и женския му еквивалент ATOI и стани техен верен придружител в едно уникално пътешествие в свят вдъхновен от класически истроии и фолклор.

  Използвай уникалните PlayStation Vita функции и участвай в едно приключение, което смесва истинския и виртуалния свят в едно цяло. Докато управляваш своя куриер с аналоговите стикове на Vita, ще може да виждаш околната си среда благодарение камерата на конзолата. Микрофонът на устройството от друга страна, ще ти позволи да вдишваш и издишваш виртуални бурии в хартиения свят на играта.

  Технически характеристики

  Конзола:  PSVITA
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  7+

  Свързани продукти