Tales of Xillia 2 product
НазадGCONGTALESOFXILIA2PS3GCONGTALESOFXILIA2PS3GCONGTALESOFXILIA2PS3GCONGTALESOFXILIA2PS3GCONGTALESOFXILIA2PS3GCONGTALESOFXILIA2PS3GCONGTALESOFXILIA2PS3GCONGTALESOFXILIA2PS3GCONGTALESOFXILIA2PS3Напред

Tales of Xillia 2, за PS3

 • Марка: Bandai Namco
 • Код: GCONGTALESOFXILIA2PS3
 • Модел: Tales of Xillia 2
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Tales of Xillia 2 се фокусира върху събитията случили се година след края на първата част от поредицата. Играчите поемат ролята на Ludger Kresnik, млад мъж с голям интерес в готварския занаят, който живее заедно с по-големия си брат и неговия котарак на име Rollo. На път за първия си работен ден в местната кафетария, Ludger се натъква на младо момиче с името Elle Marta. В последствие двамата се замесват в странен инцидент, който ще промени живота им завинаги.

  Сюжета в директното продължение на едно от най-сполучливите японски ролеви заглавия се върти около концепсцията за „избор“, който също така взема голямо отношение и в основните геймплей механики на играта. По време на приключението на Ludger, играча ще може да реши как да реагира на различни ситуации свързани с персонажите в Tales of Xillia 2. Направените избори ще са в състояние да разклонят историята в различни посоки, в зависимост от решението на играча.

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти