Tales Of Graces F product
НазадGCONGTALESOFGRACEFGCONGTALESOFGRACEFGCONGTALESOFGRACEFGCONGTALESOFGRACEFGCONGTALESOFGRACEFGCONGTALESOFGRACEFНапред

Tales Of Graces F, за PS3

 • Марка: Bandai Namco
 • Код: GCONGTALESOFGRACEF
 • Модел: Tales Of Graces F
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  В свят наречен Ephinea, цивилизацията процъфтява чрез използването на "Eleth," вещество, открито в материал, наречен "Crius." В този свят, трите кралства - Windor, Strata и Fendel, водят борба за надмощие. В далечния град Windor, живее най-големият син на барон Aston, енергично момче на име Asbel Lhant, което се радва на безгрижните си младежки дни, заедно със своите верни и неразделни приятели.

  Asbel решава да се присъдини в тренировъчната академия за рицари, намираща се в кралската столица. Минават седем години на обучение и момчето вече е пълноправен рицар. В последствие бащата на Asbel умира и младият мъж трябва да загърби мечтите си и да го замести като новия барон Lhant.

  "Style Shift Linear Motion Battle System" - Последната и най-нова динамична бойна система в света на JRPG-тата. Наслади се на ужесточени битки и специални умения на героите, които вече разполагат с два бойни стила.
  Дълбок и богат сюжет - За да спасиш света, трябва да разгадаеш множество тайни, докато трите кралства се борят за надмощие.
  Огромно количество съдържание - Мини и странични куестове, които да покориш, различни сюжетни линии и много други занимания
  Известен творчески екип работил над играта - Аниме дизайна на персонажите е на Mutsumi Inomata ,а музиката е дело на известния композитор - Motoi Sakuraba

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+

  Свързани продукти