Super Smash Bros. product
НазадGCONGSUPERSMASHBROSWIIUGCONGSUPERSMASHBROSWIIUGCONGSUPERSMASHBROSWIIUGCONGSUPERSMASHBROSWIIUGCONGSUPERSMASHBROSWIIUGCONGSUPERSMASHBROSWIIUGCONGSUPERSMASHBROSWIIUНапред

Описание

В Super Smash Bros. за Wii U ще откриеш любимите си Nintendo герои - Mari, Link, Samus, Pikachu и куп други популярни персонажи, които са събрани в новата част на файтинг заглавието. Четирима души могат да водят битки локално или онлайн в красиво направени арени, вдъхновени от класически заглавия на Nintendo. С възможност за избиране на различни контролни опции, включително и използването на оригиналния контролер за GameCube (посредством преходник), поддръжка на amiibo фигурки, безкрайните битки в Super Smash Bros. никога не са били толкова живи.

Съревновавай се с класически герои на Nintendo и поредицата Super Smash Bros, както и с нови такива като Mega Man, Little Mac и Palutena от Kid Icarus, или използвай собствения си Mii персонаж
Можеш да използваш различни методи за контрол, включително и оригиналния GameCube контролери (за свързването им с Wii U се изисква преходник) 
Персонализирай атаките на герой, докато играеш локално или онлайн с приятели
Поддръжка на amiibo фигурки за допълнително забавление
Виж красотата на Super Smash Bros., както никога до сега, за пръв път в HD резолюция
Води битки срещу приятели и семейството локално или онлайн, или се бори срещу произволни противници по целия свят в новите режими - "For Fun" или "For Glory"

https://www.ozone.bg/media/catalog/product/s/u/super-smash-bros-wii-u_11.jpg


Виж още Игри за Конзоли Nintendo

Технически характеристики

Конзола:  WII U
Жанр:  Fighting
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  10+

Свързани продукти и тагове:

Свързани продукти