Super Mario Galaxy product
НазадGCONGSUPERMARIOGALAXYWIIGCONGSUPERMARIOGALAXYWIIGCONGSUPERMARIOGALAXYWIIGCONGSUPERMARIOGALAXYWIIGCONGSUPERMARIOGALAXYWIIGCONGSUPERMARIOGALAXYWIIНапред

Super Mario Galaxy, за Wii

 • Марка: Nintendo
 • Код: GCONGSUPERMARIOGALAXYWII
 • Модел: Super Mario Galaxy
 • Код на производител: PL12353
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Когато някое същество избяга в Космоса с принцеса Пийч, Марио започва преследване, изследвайки странни планери из цялата галактика. Вие тичате, скачате и се сражавате с врагове, докато изследвате планетите в галактиката. Откакто играта прави възможно използването на всички елементи на Wii Remote, вие трябва да правите всичко, за да успеете: да натискате копчета, да разлюлявате Wii Remote и Nunchuk, дори да посочвате и влачите разни предмети с помощта на показалеца. Откакто е в Космоса, Марио може да прави невероятни скокове, които не приличат на нищо, което е правил преди. Той може да прави и много нови движения, базирани на наклоняване, посочване и разклащане на Wii Remote.

  Разклащайте, накланяйте и посочвайте! Марио извлича предимства от всички уникални аспекти на Wii Remote и Nunchuk контролера, извършвайки нови движения, когато играчите разклащат контролера и дори посочват и влачат предмети с показалеца.

  Технически характеристики

  Конзола:  WII
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+

  Свързани продукти