Steep product
НазадGCONGSTEEPPS430839GCONGSTEEPPS430839GCONGSTEEPPS430839GCONGSTEEPPS430839GCONGSTEEPPS430839GCONGSTEEPPS430839GCONGSTEEPPS430839Напред

Steep, за PS4

 • Марка: Ubisoft
 • Код: GCONGSTEEPPS430839Steep, за PS4
 • Модел: Steep
 • Код на производител: PL30839
 • Налично във външен склад
  79.14 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Алпите и Аляска са винаги покрити със сняг, температурата е точно толкова, колкото трябва да бъде, а времето предвещатава дълги часове спускане с новата игра Steep.
  Ако си фен на сноуборда, парапланерите или обичаш да караш ски - тази игра е идеалният начин да се потопиш в адреналиново преживяване, дори навън да е 30C. Планината чака да бъде покорена! Грабвай щеките, слагай каските и се приготви за много адреналин.

  Играй сам или с приятели, предизвикай ги, за да опитате заедно най - опасните пътища. Снимай и споделяй невероятните каскади и заедно пробвайте нови трикове в спускането.
  Отворен свят, в който ти начертаваш трасето, по което ще се спускаш.
  4 различни начина да станеш господар на планината : спускане със ски, сноуборд, каране на пара планер и скок с уингсют.
  Изследвай всяко едно кътче на Алпите и Аляска, ще откриеш много изненади или просто се наслади на студения залез от върха.
  Голямо разнообразие от предизвикателства, в които да участваш сам или с приятели. Динамичен мултиплеър и спиращи дъха гледки - очаквано добра комбинация, обещаваща безбройни часове игр


  Виж още Игри за Конзоли Ubisoft

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Спорт
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+