Steep Gold Edition product
НазадGCONGSTEEPGOLDEDITIONBOX1GCONGSTEEPGOLDEDITIONBOX1GCONGSTEEPGOLDEDITIONBOX1GCONGSTEEPGOLDEDITIONBOX1GCONGSTEEPGOLDEDITIONBOX1GCONGSTEEPGOLDEDITIONBOX1GCONGSTEEPGOLDEDITIONBOX1Напред

Описание

С всяка предварителна поръчка на играта Steep, получаваш следното допълнително дигитално съдържание:

3 Night Challenges.
3 Night Outfits.
Glowing Equipment.
Wingsuit Rocket Flare.
​Steep Gold Edition включва:

Играта Steep
Season Pass.
Алпите и Аляска са винаги покрити със сняг, температурата е точно толкова, колкото трябва да бъде, а времето предвещатава дълги часове спускане с новата игра Steep.
Ако си фен на сноуборда, парапланерите или обичаш да караш ски - тази игра е идеалният начин да се потопиш в адреналиново преживяване, дори навън да е 30C. Планината чака да бъде покорена! Грабвай щеките, слагай каските и се приготви за много адреналин.

Играй сам или с приятели, предизвикай ги, за да опитате заедно най - опасните пътища. Снимай и споделяй невероятните каскади и заедно пробвайте нови трикове в спускането.
Отворен свят, в който ти начертаваш трасето, по което ще се спускаш.
4 различни начина да станеш господар на планината : спускане със ски, сноуборд, каране на пара планер и скок с уингсют.
Изследвай всяко едно кътче на Алпите и Аляска, ще откриеш много изненади или просто се наслади на студения залез от върха.
Голямо разнообразие от предизвикателства, в които да участваш сам или с приятели. Динамичен мултиплеър и спиращи дъха гледки - очаквано добра комбинация, обещаваща безбройни часове игра.


Виж още Игри за Конзоли Ubisoft

Технически характеристики

Конзола:  XBOXONE
Жанр:  Състезателна
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  12+

Свързани продукти и тагове: