SteelSeries Siberia 350 product
MULHSTEELSERIESSIBERIA350WHITEMULHSTEELSERIESSIBERIA350WHITE

Слушалки SteelSeries Siberia 350, гейминг, микрофон, бели

 • Марка: SteelSeries
 • Код: MULHSTEELSERIESSIBERIA350WHITE
 • Модел: Siberia 350
 • Наличност: Стар продукт
 • Гаранция: 24 месеца
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Чувай абсолютно всичко
  Със Siberia 350 ще бъдеш част от играта! Мощните DTS говорители от следващо поколение те поставят в едно виртуално 3D пространство с максимална точност на звука. Чувай противниците си далеч преди те да успеят да направят същото. Siberia 350 перфектно успява да възпроизведе всеки детайл в звука. Така че чуваш всеки куршум, магия и стъпка и ще се насладиш на атмосфера каквато разработчиците на определената игра са целяли да пресъздадат.

  Превъзходен дизайн
  Култовата от последните модели хедсети Steelseries рамка се завръща и в Siberia 350. Нейният дизайн прави слушалка лека и подходящ за всеки. Просто постави хедсета на глава си и го остави сам да се позиционира така, че да ти бъде максимално удобен. Siberia 350 прилягат плътно и комфортно и успяват да изолират страничния шум, така че да бъдеш максимално концентриран в любимата си игра.

  Дискретен микрофон
  Кристално ясният микрофон ти гарантира, че съотборниците ти ще те чуват високо и чисто. Микрофонът лесно може да бъде прибран, така че да бъде защитен когато пренасяш хедсета. Siberia 350 разполагат и с интуитивни аудио контроли, разположени на лявата слушалка. Посредством тях с лекота можеш да задаваш ниво на звука и да заглушаваш микрофона си.

  Технически характеристики

  Вид:  Върху ухо
  Микрофон:  Да
  Тип на връзката:  Жична
  Цвят:  Бял
  Тип:  Гейминг

  Свързани продукти