SteelSeries Siberia 350 product
MULHSTEELSERIESSIBERIA350WHITEMULHSTEELSERIESSIBERIA350WHITE

Слушалки SteelSeries Siberia 350, гейминг, микрофон, бели

  • Марка: SteelSeries
  • Код: MULHSTEELSERIESSIBERIA350WHITEСлушалки SteelSeries Siberia 350, гейминг, микрофон, бели
  • Модел: Siberia 350
  • Гаранция: 24 месеца
  • Внос по заявка
  • Безплатна доставка
246.63 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Чувай абсолютно всичко
Със Siberia 350 ще бъдеш част от играта! Мощните DTS говорители от следващо поколение те поставят в едно виртуално 3D пространство с максимална точност на звука. Чувай противниците си далеч преди те да успеят да направят същото. Siberia 350 перфектно успява да възпроизведе всеки детайл в звука. Така че чуваш всеки куршум, магия и стъпка и ще се насладиш на атмосфера каквато разработчиците на определената игра са целяли да пресъздадат.

Превъзходен дизайн
Култовата от последните модели хедсети Steelseries рамка се завръща и в Siberia 350. Нейният дизайн прави слушалка лека и подходящ за всеки. Просто постави хедсета на глава си и го остави сам да се позиционира така, че да ти бъде максимално удобен. Siberia 350 прилягат плътно и комфортно и успяват да изолират страничния шум, така че да бъдеш максимално концентриран в любимата си игра.

Дискретен микрофон
Кристално ясният микрофон ти гарантира, че съотборниците ти ще те чуват високо и чисто. Микрофонът лесно може да бъде прибран, така че да бъде защитен когато пренасяш хедсета. Siberia 350 разполагат и с интуитивни аудио контроли, разположени на лявата слушалка. Посредством тях с лекота можеш да задаваш ниво на звука и да заглушаваш микрофона си.


Виж още Слушалки SteelSeries

Технически характеристики

Вид:  Върху ухо
Микрофон:  Да
Тип на връзката:  Жична
Цвят:  Бял
Тип:  Гейминг

Вземи на изплащане