StarCraft II: Legacy of the Void product
НазадGMSC2LOTVPCGMSC2LOTVPCGMSC2LOTVPCGMSC2LOTVPCGMSC2LOTVPCGMSC2LOTVPCНапред

Описание

StarCraft II: Legacy of the Void

Последната глава от епичната битка между терани, протоси и зерги, най - накрая е написана. Още преди Великата Война, протосите са били системно изтребвани, а расата им пред прага на измирането. Един по един, те са избивани, а цивилизацията им е щяла да бъде заличена, ако един лидер не направил невъзможното, за да ги спаси. Сега различните протоски фракции се съюзяват за една последна битка срещу Amon.

В последната епична част на StarCraft II, ще влезеш в ролята на йерарх Artanis – лидер на могъщите протоси, чийто роден дом, Aiur, е паднал под натиска на безмилостния зергски Swarm. Дойде времето за разплата. След дълго подготвяне, мощна флота от бойни кораби, известни под наименованието Златната Армада (Golden Armada) е готова да се сражава за възвръщането на родния свят.
Ала древно зло е надвиснало на цялата галактика, опитвайки се да обърне играта на съдбата в своя полза. Само ти си способен да обединиш протосите и да предотвратиш настъпващия мрак, преди да е погълнал и последната искрица живот.


Artanis – След края на Първата Война, Aiur е покорен от зергите. Протосите са изправени на ръба на забравата, рискувайки цялата им раса да бъде заличена. Тогава се намесва Artanis, млад executor, който предотвратява настъпващата кървава гражданска война и повежда двете фракции Khali и Nerazim през хаоса на Brood War. Сега, разполагайки със Златната Армада, той възнамерява да си възвърне Aiur и да подготви хората си за последното сражение с древното зло.

Rohana – Ролята на Пазителят е да съхранява и помни наследството на най – великите протоси, живели някога. Rohana е една от тримата Пазители, които съхраняват в съзнанието си почти всички спомени от древната протоска цивилизация на Първородните. Тя е свидетел на всяка битка, всяка война и всяка загуба. Доброволно, Rohana изпада в стазис, за да съхрани великото знание за времето, в което ще е нужно.

Zeratul – този, който е виждал края, този, който е виждал как тъмнината се разпростира над цялата галактика, за да за заличи всякакъв живот. През последните години, Zeratul е изцяло погълнат от древните предсказания, надявайки се да попречи на плановете на Amon. Времето му изтича. На него се е паднала нелеката задача да предупреди протосите за надвисналата опасност.

Karax – най – опитният инженер сред цялата фракция Khalai, за когото подобряването на оръжията и брони е просто забавление. Той ще изиграе важна роля във войната срещу Amon.

Vorazun – Винаги е съществувало напрежение сред редиците на протосите. Vorazun често влиза в противоречие с Artanis, но по- важното е, че тя е абсолютно отдаден войн, който никога няма да предаде позициите си, особено, когато става дума за добруването на народа й.

Kerrigan – някога тя действаше в сенките. Сега, целият сектор Koprulu трепери при споменаването на името й. Queen of Blades беше ужасът на човечеството, кошмарът, който с години преследваше богати и бедни, цивилни и военни, обитателите както на най- крайните, така и на централните планети.

Jim Raynor – войн, терорист, престъпник, пазител на закона – толкова много наименования за една личност. Преживял тиранията на Теранската Конфедерация, противопоставил се на бруталната диктатура на Arcturus Mengsk, някак си измъкнал се от лапите на зергите и дори сключил съюз с потайните протоси, той е верен приятел, ужасяващ враг и достатъчно умен, за да се изправи срещу най - опасните същества в галактиката. Не е зле за фермерско момче от забравена планета.

Spear of Adun – В славните дни на протоската цивилизация, Конклавът построил великолепни самоподдържащи се кораби, които да подпомогнат протосите в най – мрачните моменти. Spear of Adun е корабът на Йерарх Artanis в битката срещу Amon.

Нови единици в режима multiplayer:
Protoss – Adept, Disruptor.
Terran – Cyclone.
Zerg – Ravager, Lurker

Automated Tournaments – всекидневно съревнование. Докажи, че си по- добрият срещу опоненти от цял свят в предизвикателство, което протича веднъж на ден в определено време. Могат да участват играчи с различни нива и умения. Запиши се, оцелей и се изправи срещу най - добрите.

Archon Mode – Двама играчи в една база. Две глави мислят по – добре от една: ти и твоят съюзник си поделяте контрола над базата, за да победите два противника в режима multiplayer. Също както известната протоска единица – слейте се заедно, за да станете една по – голяма и унифицирана сила. “We BURN!”.

Allied Commanders – кооперативен режим с поставени цели. Включи се в битката заедно с приятел, избери силен командир от любимата ти раса. Учавствай в различни, динамични сценарий. Твоята избраник ще трупа опит и нива, за да отключи нови умения, единици и различни опции за подобряване на армията. Сцената на войната те очаква, командире!

Системни Изисквания:
Операционна система: Windows XP / Windows Vista/Windows 7 / Windows 8 (Ъпдейтнати с последния Service Packs) с DirectX 9.0c
Процесор: Intel® Pentium® D или AMD Athlon™ 64 X2
Оперативна памет: 2GB RAM
Видео карта: NVIDIA® GeForce® 7600 GT или ATI™ Radeon™ X800 XT или по- добра


Виж още Игри за PC Blizzard

Технически характеристики

Жанр:  Стратегия
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+

Свързани продукти и тагове: