StarCraft II: Legacy of the Void + ключодържател  product
НазадGMSTARCRAFT2LOFTVKEYCHAINGMSTARCRAFT2LOFTVKEYCHAINGMSTARCRAFT2LOFTVKEYCHAINGMSTARCRAFT2LOFTVKEYCHAINGMSTARCRAFT2LOFTVKEYCHAINGMSTARCRAFT2LOFTVKEYCHAINНапред

Описание

С всяка поръчка на StarCraft II: Legacy of the Void получаваш подарък - ключодържател Hipster Pylon. Предложението важи за всички направили поръчка на играта - без значение от датата на постъпване.

Всичко е на път да достигне своя край заедно със StarCraft II: Legacy of the Void, последната глава в историята на епичната фантастична трилогия на Blizzard - StarCraft II.

Kerrigan и Zerg-овете са изчезнали, а от другата страна Jim Raynor трябва да възстанови разкъсаната от войната цивилизация на Terran-ите, единствената надежда на галактиката са Protoss-ите и техните най-големи герои в лицето на Artanis и Zeratul. Приготви се да поемеш контрол над могъщите Protoss в епичния финал на отличената с множество награди стратегическа поредица на Blizzard и бъди готов да обединиш трите раси във финалната битка за оцеляване срещу древно зло, което заплашва живота в цялата вселена. Включвайки съвсем нови единици и кооперативни и мултиплейър режими, Legacy of the Void е ултимативното изживяване, което можеш да получиш от жанра и от StarCraft поредицата като цяло.

Като самостоятелно допълнение, Legacy of the Void ще ти позволи моментално да се потопиш в StarCraft II, без предварително да си играл другите две допълнения към заглавието - Wings of Liberty или Heart of the Swarm.
Новата кампания на играта ще ти представи зашеметяващия финал на една от най-добрите sci-fi истории на всички времена. Стани свидетел и реши съдбите на Jim Raynor, Kerrigan, Zeratul и останалите значими персонажи.
Допълнението ще ти предостави „Archon“ режима, новото кооперативно изживяване, което позволява на двама играча едновременно да поемат контрол над една база и армия, които да управляват съвместно.
„Allied Commanders“ е другият кооперативен режим, който ще накара играчите да обединят своите усилия и да поемат контрол над великите командири от StarCraft сагата. Заедно с приятели ще можеш да се впуснеш в един съвсем нов и отделен сценарии и да поемеш съдбата на твоя командир в свои ръце.
Очакват те съвсем нови единици за Protoss, Terran и Zerg расите, новите умения за сегашните единици от своя страна ще подсилят и разнообразят стратегическата дълбочина на StarCraft II мултиплейър режимите.
Автоматичните турнири в Battle.net ще ти предоставят нов начин, по който да се съревноваваш онлайн с останалите играчи.
Нови мултиплейър карти ще пренесат битките на всички страни в сектора Koprulu.Всеки закупил играта има възможността да се сдобие с ранен достъп до героя Artanis в Heroes of the Storm. Повече информация за предложението и условията може да научите на официалната battle.net страница на Blizzard.

StarCraft II: Legacy of the Void е самостоятелно допълнение и не се нуждае от предишните издания на StarCraft II, за да бъде играно. StarCraft II: Legacy of the Void се нуждае от интернет връзка за регистрация, както и активен Battle.net акаунт. Обложката на играта е временна и подлежи на подмяна.

Минимални системни изисквания:

Процесор: Intel Pentium D или AMD Athlon 64 X2
Оперативна памет: 1.5 GB
Операционна система: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8 сDirectX 9.0c
Видео: NVIDIA GeForce 7600 GT or ATI Radeon X800 XT или по-добро
Препоръчителни системни изисквания:

Процесор: Intel Core 2 Duo E6600 or AMD Athlon 64 X2 5000+ или по-добър
Оперативна памет: 2 GB
Операционна система: Windows 7/8
Видео: NVIDIA GeForce 8800 GT (512 MB) или ATI Radeon HD 4850 или по-добро


Виж още Игри за PC Blizzard

Технически характеристики

Жанр:  Стратегия
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
Интернет връзка:  Задължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+

Свързани продукти и тагове: