Star Wars: The Force Unleashed product
GMSWTHEFORCEUNLEASHEDULTSITHPCGMSWTHEFORCEUNLEASHEDULTSITHPCGMSWTHEFORCEUNLEASHEDULTSITHPCGMSWTHEFORCEUNLEASHEDULTSITHPC

Игра Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition, за PC

  19.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition

  Първата от трите допълнителни сингъл плейър мисии, включена в Ultimate Sith Edition се развива в Храма на джедаите на планетата Корусант. В тази задача Тайният ученик на Дарт Вейдър отива в Храма на джедаите, за да научи повече за баща си, и докато търси из развалините на разрушената сграда трябва да се сблъска с вътрешните си демони.

  Втората екстра мисия продължава историята на The Force Unleashed в нова сюжетна линия “Infinities”, която повежда сагата Star Wars в съвършено различна посока. Нивото започва в края на историята от The Force Unleashed и променя сагата Star Wars, в която Тайният ученик е заел мястото на Дард Вейдър до Императора, превръщайки се в най-могъщия лорд сит във вселената. Историята започва, когато Императорът изпраща новия си ученик на Татуин, за да убие Оби-Уан Кеноби, който се крие на планетата от събитията в Star Wars: Episode III Revenge of the Sith. Докато преследвате джедая-отшелник, вие разучавате двореца на Джаба Хътянина и се срещате с известния ловец на глави Боба Фетт.

  Последното ниво завършва сюжета “Infinities”, когато Тайният ученик е изпратен на поход на планетата Хот, за да смаже Съпротивата веднъж завинаги. Докато сте на Хот, вие ще се изправите срещу Люк Скайуокър и ще посетите култови места, познати от Star Wars: Episode V The Empire Strikes Back.

  Допълнителното съдържание включва нови костюми за Тайния ученик и нови модели на героите, които ви позволяват да играете като един от многото легендарни персонажи от Star Wars, в това число Люк Скайуокър, Оби-Уан, Анакин Скайуокър, граф Дуку, Джанго Фетт и C-3PO.

  Минимални системни изисквания:

  CPU: Core 2 Duo 2.4 GHz / Athlon X2 5200+ or better
  CPU Speed: 2.4 GHz
  RAM: 2 GB
  OS: Windows XP SP3, Windows Vista SP2. Windows 7
  Video Card: 3D Hardware Accelerator Card Required - 100% DirectX 9.0c compatible 256 MB Video Memory with Shader 3.0 support (NVIDIA GeForce 8600+ / ATI Radeon HD 2600)
  Free Disk Space: 24.8 GB


  Виж още Игри за PC Lucas Arts

  Технически характеристики

  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+