Star Wars: The Force Unleashed product
GCONGTHEFORCEUNLEASHED

Star Wars: The Force Unleashed, за PS2

  29.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Сагата за междузвездните войни продължава с Star Wars: The Force Unleashed, видео игра разработена от LucasArts, която поставя играчите в ролята на „тайния чирак” на Darth Vader и обещава да разкрие нови неща за галактиката на междузвездните войни. Огромната история, създадена под зоркото око на George Lucas, е поставена в неизследваната ера между Star Wars: Episode III Revenge of the Sith и Star Wars: Episode IV A New Hope. В нея, играчите ще помагат на култовия злодей в неговата задача да отърве вселената от джедаите – и ще се изправят срещу решения, които могат да променят пътя на тяхната съдба.


  Както името намеква, The Force Unleashed напълно преоценява мащаба и обхвата на Силата, като се възползва от новоразработените технологии, които ще бъдат видени и изживени за първи път: Digital Molecular Matter (DMM), от Pixelux Entertainment и euphoria от NaturalMotion Ltd. Заедно с мощната Havok Physics система, тези нови технологии създават геймплей възможен само на конзолите от новото поколение. DMM включва физичните свойства на всичко в околната среда, така че то реагира точно, както би трябвало – дървото се чупи като дърво, стъклото се раздробява като стъкло, растенията на планетата Фелуция се огъват, както биха се огъвали растения на планетата Фелуция и още. Междувременно, революционната система за симулация на държание, euphoria, позволява на интерактивните герои да се движат, действат и дори да мислят като истински човешки същества, които адаптират тяхното държание в движение, което дава резултат по различен начин всеки път.


  По време на периода между епизоди III и IV, играчите ловуват джедаи в ролята на тайния чирак на Darth Vader.
  Използвай и подобрявай четирите главни Сили на тайния чирак – Силово бутане, захват, отблъскване и светкавица – през цялата игра и ги комбинирай за супер унищожителни, невиждани до момента комбота.
  Примери за употреби на Силата по начини немислими до момента: Тайния чирак няма просто да бута враговете със силата в стените – той ще ги бута със силата през стените; Тайния чирак, няма просто да захваща със силата врагове, за да ги хвърли настрана – той ще ги хване със силата във въздуха, ще ги простреля със светкавица и след това ще ги хвърли на земята, където те ще експлодират като бомба.
  Като допълнение към новите противници създадени специално за играта, като например джедаи бегълци и чувствителните за силата Фелуцианци, играчите ще се изправят и ще общуват с познати от филмите лица, включително и Darth Vader.


  Виж още Игри за Конзоли Lucas Arts

  Технически характеристики

  Конзола:  PS2
  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+