Star Wars Battlefront product
НазадGCONGSWBATTLEFRONTXBOXONEGCONGSWBATTLEFRONTXBOXONEGCONGSWBATTLEFRONTXBOXONEGCONGSWBATTLEFRONTXBOXONEGCONGSWBATTLEFRONTXBOXONEGCONGSWBATTLEFRONTXBOXONEНапред

Star Wars Battlefront, за XBOXONE

 • Марка: EA Games
 • Код: GCONGSWBATTLEFRONTXBOXONEStar Wars Battlefront, за XBOXONE
 • Модел: Star Wars Battlefront
 • Код на производител: pl27880
 • Налично във външен склад
  39.55 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Star Wars Battlefront

  Почувствай разтърсващото усещане от звука, който AT-AT издава докато металните му крака мачкат замръзналата тундра на Hoth. Бунтовническите сили обстрелват с бластери имперските спийдъри, които се стрелкат из тучните гори на Endor. Динамични битки се водят във въздуха между ескадрили от X-wings и TIE fighters. Потопи се в епични Star WarsTM битки и изживей култови моменти, за които си мечтал, в твоето собствено Star Wars™ Battlefront™ приключение.

  Изправи се срещу Бунтовниците или срещу Империята в различните мултиплейър режими с до 40 играчи, или приеми предизвикателства, вдъхновени от самите филми, в солов режим или с възможност за кооперативна игра на разделен екран.

  Star Wars™ Battlefront™ съчетава в себе си епичен екшън на галактическо ниво с невероятно красиво пресъздадени култови места, оръжия, герои и превозни средства от вселената на Star Wars™. И всичко това в съчетание с оригиналния звук от филмите за максимално удоволствие и автентичност.

  Пълно сливане с вселената и фотореалистични визуални ефекти. Посети познатите планети от оригиналната трилогия Star Wars™. Тяхната детайлност и реализъм наистина ще те пренесат в галактика “far far away”. Ще се сблъскаш с удивителни дигитални копия на оригиналните модели от филмите Star Wars™.
  Впусни се в епични битки на добре познати планети като Hoth, Endor и Tatooine. Или пренеси битката на изцяло нов терен – моретата от лава на Sullust. Управлявай различни наземни превозни средства, включително огромните AT-AT, спиидъри и други.
  Вече имаш възможността да играеш със запомнящи се персонажи от вселената на Star Wars™ като Darth Vader и Boba Fet. Също така ще срещнеш и много любими герои от оригиналната филмова трилогия като C-3PO и R2-D2.
  Пренеси битките във въздуха, пилотирай истинския Хилядолетен Сокол, изтребителите X-wings, TIE fighters и др. Играй заедно с приятели в онлайн режим или на разделен екран.
  Безпроблемно можеш да превключваш камерата от 1-во лице в 3-то и орбатно.


  Виж още Игри за Конзоли EA Games

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Задължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти и тагове: