Star Trek product
НазадGMSTARSTREKPCGMSTARSTREKPCGMSTARSTREKPCGMSTARSTREKPCGMSTARSTREKPCGMSTARSTREKPCGMSTARSTREKPCНапред

Игра Star Trek, за PC

  9.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Наградената с множество отличия Star Trek игра изпраща за пръв път играчите като Kirk и Spock в едно напълно заслужаващо си кооперативно приключение, което всеки фен на поредицата би оценил. Развиваща се в света на продуцента и режисьор, J.J. Abrams и неговия филмов рестарт на поредицата със Star Trek от 2009, играчите ще се впуснат в завладяваща странична история, изпълнена с множество екшън моменти.

  Под разработката на студиото Digital Extremes (създатели на Bioshock 2, Dark Sector, The Darkness 2), Star Trek включва оригинален сюжет от наградения с BAFTA награда и сценарист на God of War, Marianne Krawczyk, който е работил съвместно с продуцентите на новия филм Bob Orci, Alex Kurtzman и Damon Lindelof.

  Оригинална самостоятелна история – Развиваща се след събитията от рестарта на филмовата поредица от 2009-та и продължавайки приключенията на главните герои - Kirk и Spock.
  Ултимативното co-op изживяване – Играй за пръв път с двама от най-емблематичните персонажи в Star Trek поредицата, над които да поемеш контрол заедно с твой приятел.
  Мащаб и разнообразие – Автентични и динамични моменти изпълнени с екшън заряд, които да изпиташ в една огромна и разнообразна среда – това е Star Trek!


  Виж още Игри за PC Namco Bandai

  Технически характеристики

  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+