Star Ocean: The Last Hope product
НазадGCONGSTAROCENATHELASTHOPEBOX36GCONGSTAROCENATHELASTHOPEBOX36GCONGSTAROCENATHELASTHOPEBOX36GCONGSTAROCENATHELASTHOPEBOX36GCONGSTAROCENATHELASTHOPEBOX36Напред

Star Ocean: The Last Hope, за Xbox 360

 • Марка: Square Enix
 • Код: GCONGSTAROCENATHELASTHOPEBOX36
 • Модел: Star Ocean: The Last Hope
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Година SD 10. След разрухата и опустошението на Третата Световна Война планетата умира. Човечеството поема към звездите в търсене на нов дом и втори шанс. Историята и събитията в Star Ocean: The Last Hope предшестват класическите части от поредицата и проследяват отпътуването от Земята и последвалата колонизация. Играта по уникален начин преплита sci-fi и фентъзи елементи, а действието ще ни отведе на множество планети из целия космос, разкривайки ни много повече за самата Star Ocean вселена.

  Дългоочакваната Playstation 3 версия позволява на играчиет да избират между английско или японско аудио и включва субтитри на английски, френски, немрски, италиански и испански език.
  Вълнуващи битки: легендарната система за битки в реално време на Star Ocean се издига до нови ниво с фантастична графика и ефекти
  Фантастични кът сцени: голяма част от историята на играта е разказана посредством изумителни клипове, дело на едно от големите имена в компютърната анимация - Visual Works, в чието портфолио са и кътсцените към Final Fantasy.

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOX360
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+

  Свързани продукти