Стационарен телефон Gigaset DA510 product
TKTCBGIGASETDA5101010029TKTCBGIGASETDA5101010029TKTCBGIGASETDA5101010029

Описание

Стационарен телефон DA510 от серията телефони на Gigaset разполага с бутони за директно набиране.

По-бързо свързване от когато и да било с 10 бутона за директно набиране за 20 номера

Свържете се с още повече от вашите контакти още по-бързо с 10-те бутона за директно набиране за 20 номера с жичния телефон Gigaset DA510. Веднъж щом програмирате номерата в Gigaset DA510, вашите приятели, семейство и бизнес партньори са само на едно докосване разстояние.

Електронното заключване на клавиатурата предотвратява неоторизирано набиране. Ако все пак искате някой (напр. дете) да може да ви се обажда, докато телефонът е заключен, просто въведете предварително зададения номер и натискането на произволен бутон ще осъществи свързването. Два препрограмирани номера за спешни случаи - 110 и 112, плюс един по ваш избор могат да бъдат набирани по всяко време, освен когато телефонът е заключен и номеронабирането е позволено само за един предварително зададен номер. Не искате да се осъществяват обаждания до определени номера? Блокирането на обаждания ви позволява да блокирате определени номера като скъпоструващите такива например.

Gigaset DA510 ви предоставя набор от 10 мелодии и 4 нива на звука (включително опция „без звук“), така че може да бъдете сигурни, че ще намерите желаната от вас комбинация. Визуалната сигнализация при обаждане ви дава спокойствието, че няма да пропуснете обаждания дори ако звукът е изключен. Ако се нуждаете от надежден жичен телефон с дисплей, който ви позволява да се свързвате бързо, то Gigaset DA510 е точно за вас.

Лесен за употреба и мултифункционален
Gigaset DA510 е съвместим както с Pabx, така и с PSTN. Това ви позволява или да се свържете директно в мрежата, или да „закачите“ Gigaset DA510 за вътрешна мрежа от телефони в дома или офиса ви. Всички се нуждаем от повече пространство, затова Gigaset DA510 може да се монтира на стена, освобождавайки допълнително пространство на бюрото.

Освен че Gigaset DA510 е съвместим със слухови апарати, той ви позволява също така да оставате „на изчакване“ обаждащите се, натискайки бутона „Mute“. Те ще чуват мелодия, докато не се свържете с тях отново. Типът номеронабиране и светлинната сигнализация също могат да бъдат променяни. Трябва да се обадите на последно набрания номер? Просто използвайте съответната функция, за да се свържете с него отново.

Изберете Gigaset DA510 заради надеждността и лесната му употреба, допълнени с удобството на бутоните за директно набиране и безбройните други функции.


Вид телефон:
Жичен

Брой аналогови линии:
1

Технически

Тип номеронабиране:
Тонално / Импулсно

Възможност за монтаж на стена:
Да

Функции

Списък на последно набрани номера:
1

Заключване на клавиатура:
Да

Екстри

Бутони за бързо номеронабиране:
10

Бутон "Mute":
Да

Бутон "Flash":
Да

Звукови

Регулиране силата на звука в слушалката:
Да

Мелодии на звънене:
10

Регулиране силата на звънене:
Да

Захранване

Вид захранване:
Телефонна линия


Виж още Жични телефони Gigaset

Технически характеристики

Телефонен секретар:  Не

Свързани продукти и тагове: