Splatoon 2 product
НазадGCONGSPLATOON2SWITCHGCONGSPLATOON2SWITCHGCONGSPLATOON2SWITCHGCONGSPLATOON2SWITCHGCONGSPLATOON2SWITCHGCONGSPLATOON2SWITCHGCONGSPLATOON2SWITCHНапред

Описание

Внимание, очаква се след 21 юли 2017 г.

Цветни войни срещу абсурдни противници - трябват ти само бързи реакции, приятели и портативната конзола Nintendo Switch, за да се впуснеш в динамичните пръскащи битки срещу ужасяващо смешни босове.

Изминаха две години от излизането на оригиналната игра Splatoon. Изминали са и две години в Inkopolis. Очаквай неочакваното - изцяло нова вълна мода залива града - нови оръжия и брони. Ще разполагаш с нови умения, нови стратегии и много предизвикателства, в които да докажеш уменията си на... пръскач.

Независимо дали си у дома или навън с приятели - забавлението не може да чака!

Turf War - впусни се в жестоки отборни битки 4 vs 4. *
Salmon Run - от 2 до 4 играчи* могат да унищожават безкрайните вълни от неприятели в co-op режим.
Локален или онлайн multiplayer режим на игра - можеш да играеш локално* независимо дали предпочиташ това да става на телевизор или с конзолата в ръка. Онлайн битките също се завръщат.**
Нови начини за игра - с контролерите Joy-Con или Nintendo Switch Pro (който се продава отделно), обещаваме удоволствието да е пълно, а прицелването - точно.
Обновяване на играта - както и в изданието за WiiU, така и за Nintendo Switch, очаквай постоянни ъпдейти и ингейм евенти.
Апликация за смартфони** - очаквай новата апликация, която ще ти позволи да си правиш срещи с приятели и ще поддържа гласов чат по време на игра.
LAN Play - могат да се свържат до десет системи, поставени в техните докове - осем играча и двама наблюдатели са в състояние да се включат чрез жична LAN мрежа (изискват се допълнителни аксесоари, които се продават отделно.****)
amiibo - Играта е съвместима с amiibo фигурки.
* Възможно е изискването на допълнителни игри, инсталации и системи за поддръжката на режим Multiplayer. За допълнителна информация, моля, посети сайта на производителя.

** Функцията Online Play ще бъде безплатна за притежатели на Nintendo профили до есента на 2017. След безплатния период, игрите ще изискват платен абонамент, за да бъдат играни онлайн. Възможно е производителят да прави промени в сроковете и цените.
Виж още Игри за Конзоли Team17

Технически характеристики

Конзола:  Switch
Жанр:  Шутър
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  7+

Свързани продукти и тагове: