Spec Ops: The Line FUBAR product
НазадGCONGSPECOPSFUBARBOX360GCONGSPECOPSFUBARBOX360GCONGSPECOPSFUBARBOX360GCONGSPECOPSFUBARBOX360GCONGSPECOPSFUBARBOX360GCONGSPECOPSFUBARBOX360Напред

Spec Ops: The Line FUBAR Edition, за Xbox 360

 • Марка: 2K Games
 • Код: GCONGSPECOPSFUBARBOX360
 • Модел: Spec Ops FUBAR
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Сюжетът в Spec Ops: The Line ще ти се разкрие в разрушения и изоставен район на Дубай. Някогашно поле за изява на най-богатия елит в света и вече напълно изоставен и променен от майката природа, погребан от унищожителни пясъчни бурии. Spec Ops: The Line ще те постави в ролята на Martin Walke, лидер на елитен Delta Force отряд, който е поел задачата да навлезе в опасен и коварен район и да освободи полковника John Konrad.

  Spec Ops: The Line умело комбинира самостоятелна кампания и кооперативни мултиплейър режими и персонализацията на герои и фракции, за да ти предостави най-пълното изживяване, което може да получиш. Невероятно пресъздадения свят на Дубай изпълнен с луксозна архитектура в комбинация с дълбоката история на играта, правят Spec Ops: The Line задължително заглавие за всеки почитател на жанра.

  Дълбок и мрачен сюжет – Историята за спасяването на капитан Walker ще те предизвика да направиш избори между моралното и необходимото, които ще те доведат до лимита ти. Една от най-мрачните и достоверни истории, пред които можеш да се изправиш.
  Брутален екшън, пред който да се изправиш – Обедини силите си с интелигентен и взимащ правилните решения отряд и се впусни в напрегнати престрелки.
  Безкраен мултиплейър – в допълнение към напрегнатия самостоятелен режим, Spec Ops: The Line ще ти предостави невероятно кооперативно изживяване и съревнователни моменти, изпълнени с безспирни екшън моменти.

  Технически характеристики

  Конзола:  WII U
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти