Sony external SSD 128GB, Silver SL-BG1S product
SSDSONYSLBG1SSSDSONYSLBG1S

Описание

Sony external SSD 128GB, Silver (SL-BG1S)

- Достатъчно малко, за да се побере в джоба ви:
Това стилно външно SSD устройство е по-малко от кредитна карта. Изключително компактната, преносима конструкция тежи само 35 г и с дебелина едва 9,4 мм – което му дава идеален размер за почти всяка чанта или джоб. Издръжливото покритие от полиран алуминий се предлага в черно или сребристо, за да впечатлявате и приятелите, и колегите.

- 128 GB капацитет за съхранение
Предпазете безценните си файлове със 128 GB място за съхранение – достатъчно, за да съхранявате и организирате своите снимки, видео, музика и още. А с допълнителна вградена защита това наистина е по-безопасният и по-лесен начин да управлявате данните си.

- Надеждна конструкция за безопасно съхранение на файлове:
Използвайки флаш памет – точно като USB устройство – което генерира по-малко топлина, SSD устройствата предоставят по-бързи, по-надеждни работни показатели от обикновените външни твърди дискове. а при липсата на подвижни части в конструкцията, вероятността от механична повреда също е значително понижена – така че можете да сте спокойни, че всичките ви файлове ще останат в безопасност.

- Диспечер за архивиране за интелигентно управление на файловете:
Софтуерът Диспечер за архивиране ви позволява да архивирате данни от компютъра или лаптопа си с минимални усилия2. Софтуерът разпознава файловете, които наскоро са били променени или добавени и прехвърля само тях – като ви пести ценно време.

- Диспечер за защита с парола за пълна безопасност
Наслаждавайте се на спокойствие с Диспечера за защита с парола. След като активирате, въвеждате парола всеки път, когато свързвате с компютъра си1. Можете да изберете парола за определени раздели и да оставите другите "отворени" за общо ползване. Освен това 256-битовото AES криптиране от висок клас осигурява допълнителна защита.

- USB 3.0 интерфейс за бърз пренос:
Няма да се задържате в чакане на прехвърлянето на файловете ви. Това външно SSD устройство е съвместимо с USB 3.0, което позволява минимална скорост на пренос от 290 MB/s в режим на четене.


Спецификации на продукта:

Капацитет
128 GB

USB порт
USB 3.0 Micro-B съединител

Скорост на пренос
Макс. четене 450MB/s

Съвместими устройства
Windows PC; Macintosh®

Файлова система
NTFS

Работна температура
+5 ~ +40℃ (без конденз)

Температура на съхранение
-20℃~+60℃ (без конденз)


Виж още SSD дискове Sony

Технически характеристики

Капацитет:  128 GB
Интерфейс:  USB 3.0
Монтаж:  Външни
Размер:  2.5" (6.35 cm)

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: