Sony STR-DN1070 Receiver product
AUDSSONYSTRDN1070CELAUDSSONYSTRDN1070CELAUDSSONYSTRDN1070CELAUDSSONYSTRDN1070CEL

Ресийвър Sony STR-DN1070, 7.0 канален, HDMI свързаност с 6 входа/2 изхода с 4K/60p, Bluetooth, NFC, Wi-Fi, LDAC

 • Марка: Sony
 • Код: AUDSSONYSTRDN1070CEL
 • Модел: STR-DN1070
 • Код на производител: STRDN1070.CEL
 • Наличност: Стар продукт
 • Гаранция: 24 месеца
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Ресийвър Sony STR-DN1070

  Насладете се на най-фините нюанси на звука със студийно качество, по-високо от CD, с High-Resolution аудио. Страстта към музиката обединява всеки компонент от сигнала до високоговорителя за усещане, сякаш изпълнителят е пред вас.

  Възпроизвеждане на автентичен DSD формат:
  Поддържа до 5.1 канала
  STR-DN1070 поддържа автентично DSD (Direct Stream Digital) възпроизвеждане, което означава, че няма преобразуване – може напълно да се насладите на DSD съдържанието без загуба на оригиналната чистота. Mоже да се насладите и на 5.1-канален съраунд с DSD 5,6 MHz.

  Файлови формати за High-Resolution аудио:

  STR-DN1070 поддържа широка гама от High-Resolution аудио формати, включително DSD и Linear PCM. Нещо повече – възпроизвеждането е възможно с USB и DLNA свързаност, а многоканалните опции ви позволяват да внедрите висококачествения звук във всеобхватна съраунд система.

  Музиката е обогатена
  DSEE HX™ подобрява вашата музика до качество, много доближаващо се до high-resolution аудио, и ви кара да се чувствате сякаш наистина се намирате в звукозаписно студио или на концерт.

  7.2 канала за съраунд звук

  AV приемник, 7.2 канала – възможност за динамичен съраунд звук; с автоматичното калибриране за цифрово кино (DCAC) на Sony се оптимизира за идеални звукови показатели много лесно – само с позициониране на микрофона и натискане на бутона за старт.

  Извлечете максимума от дискове Blu-ray Disc™ с HD саундтрак

  Blu-ray Disc™ има до 10 пъти по-голям капацитет от DVD, затова съдържа много повече аудио информация. Вградените декодери за Dolby® True HD и DTS-HD Master Audio ви дават възможност да се наслаждавате на мощен и завладяващ HD съраунд саундтрак от най-актуалните Blu-ray Disc™.

  Първокласно 4K съдържание с HDCP2.2
  Първокласно 4K – HDMI 2.0a – 5 входни/2 изходни HDMI са HDMI 2.0a с пълна скорост с 4K видео със скорост до 60p и чисто 4:4:4 семплиране на цветовете. Поддържат се и най-новите сигнали с HDR, а съвместимостта със защита на съдържание HDCP2.2 означава поддръжка за всички най-нови устройства за възпроизвеждане.

  Висок динамичен обхват (HDR)

  С поддръжката на преминаване на сигнала чрез HDR може да се насладите на невероятния напредък в контраста и яркостта, а допълнителните детайли на затъмнени и осветени области подобряват детайлите на картината и вдъхват живот на цветовете.

  Поддържа 4K изображения с пълна спецификация

  Формати на изображение с най-високо качество, включително 4K/60p/4:4:4/24 бита, 4K/60p/4:2:0/30 бита и 4K/60p/4:2:2/36 бита се поддържат за 4K забавления. Възпроизвеждането на движещи се изображения с 60 кадъра в секунда в съчетание с плавно пресъздаване на цветовите нюанси осигурява кристални резултати. Просто свържете към телевизор със съвместим 4K/60p вход, за да постигнете пълния визуален потенциал на 4K съдържанието.

  LDAC™: за предаване на съдържание с High-Resolution аудио

  LDAC предава около три пъти повече данни (при максимална скорост на пренос: 990 kbps) от обикновеното Bluetooth® аудио, като позволява да се наслаждавате на High-Resolution аудио в отлично качество на звука, подобно на High Resolution аудио

  Докоснете, свържете и слушайте
  Наслаждавайте се на лесно безжично слушане и отразяване на екран на смартфон с NFC One-touch. Просто докоснете съвместим смартфон до приемника за Bluetooth® аудио или отразяване на екрана с Miracast.

  Наслаждавайте се на лесен достъп до цяло съкровище от музика благодарение на Chromecast built-in

  ФУНКЦИИ:

  Съвместимост с High-Resolution аудио
  Съраунд звук без загуба на качеството с DTS®-HD и Dolby® TrueHD аудио
  HDMI свързаност с 6 входа/2 изхода с 4K/60p (4:4:4)5 преминаване, поддръжка на HDCP 2.2 и поддръжка на HDR
  Лесна Bluetooth® свързаност с NFC One-touch
  Wi-Fi, AirPlay и Chromecast built-in за поточно предаване на музика

  БРОЙ УСИЛВ. КАНАЛИ
  7ch

  ТЕРМИНАЛИ ЗА ВХОД И ИЗХОД
  HDMI видео вход/извод (6/2);HDCP2.2 вход/извод (6/2); композитен извод за монитор (1); HDMI вход за аудио (2); коакс. аудио вход (1); аналогов аудио вход (4); допълнителен аудио вход (1); извод за слушалки (1); извод за предусилвател за събуфър (2); USB (1 преден); Ethernet порт (1)  Технически характеристики

  Тип:  Ресиивър

  Свързани продукти