Sony KD-49XF8096 product
НазадTVLEDSONYKD49XF8096BAEPTVLEDSONYKD49XF8096BAEPTVLEDSONYKD49XF8096BAEPTVLEDSONYKD49XF8096BAEPTVLEDSONYKD49XF8096BAEPНапред

Телевизор Sony KD-49XF8096 49"(124.46 cm), 4K HDR Smart Edge LED TV BRAVIA Triluminos, Android TV 7.0, DVB-C / DVB-T/T2 / DVB-S/S2, Wi-Fi, LAN, Bluetooth, USB, HDMI

Описание

Sony KD-49XF8096


Открийте вълнуващо 4K HDR развлечение.
Този телевизор ви носи вълнението от филмите и игрите в 4K HDR качество. Работи с редица HDR формати, включително HDR10 и Hybrid Log-Gamma.

Тясна алуминиева рамка.
Екранът е обграден с елегантна, тясна рамка, която увеличава максимално зрителната площ. Красивото алуминиево покритие придава на телевизора първокласен вид.

Открийте нови светове с помощта на Android TV™
Вашият смарт телевизор вече е по-интелигентен. Насладете се на много от любимите ви функционални възможности на смартфона и таблета вече и на големия и красив екран на BRAVIA™. Операционната система Android TV™ с усъвършенстван гласов контрол позволява да се свържете и получите разнообразно съдържание – от филми и телевизионни предавания до хиляди приложения – просто като говорите.

Насладете се на игрите в HDR с PlayStation®
4K HDR телевизорите на Sony са идеалните партньори за конзолите PlayStation®4 и PlayStation®4 Pro. Потопете се в бързореагиращо, изпълнено със забавления игрово изживяване с наситени текстури и интензивни наситени цветове. Вижте вашите любими игри да оживяват с невероятното качество на картината.

Motionflow™ XR поддържа движенията плавни
Наслаждавайте се на плавни и резки детайли дори при сцените с бързи движения с Motionflow™ XR. Тази иновативна технология създава и вмъква допълнителни кадри между оригиналните. Тя сравнява ключови визуални фактори в последователните кадри, след което изчислява липсващите действия с продължителност от части от секундата. Някои модели включват също вмъкване на черни кадри за действително кинематографски вид без разфокусиране.

Chromecast built-in: Играе добре с другите ви устройства
Телевизорите BRAVIA™ са с Chromecast built-in, за да можете лесно да предавате любимите си развлечения – като YouTube™ или Netflix – от личното си устройство на поразителния екран на BRAVIA™.5 Можете да предавате съдържание от Android™, iOS™ или лаптоп.

Кажете какво искате да видите с гласово търсене
Прекарвайте по-малко време в търсене и повече в гледане. Функцията за гласово търсене на Android TV™ ви предоставя възможност за търсене с Google, което ви позволява да намирате съдържание в различни услуги, без да си губите време да въвеждате текст. Можете също да получавате препоръки; например, ако запитате за "романтични комедии", ще ви бъде представен списък с подходящи варианти.

Направен за слушане: ClearAudio+
Направете слушането също толкова реалистично, колкото и гледането. ClearAudio+ настройва фино звука от телевизора за завладяващо изживяване, което сякаш ви обгръща. Чуйте музиката, диалозите и съраунд ефектите с по-голяма яснота и разделение, независимо какво гледате.

DSEE възвръща детайлите към вашата цифрова музика
Интернет видео с ниска разделителна способност, catch-up TV и други силно компресирани аудио файлове не винаги звучат чудесно. Голяма част от информацията се изхвърля при компресирането на цифровото аудио. С технологията на Системата за цифрово подобрение на звука (DSEE) изгубените честотни компоненти (особено високите честоти) се възстановяват за естествен звук с по-обемно усещане.

Clear Phase за плавни, балансирани честоти
Телевизорите BRAVIA™ използват мощен компютърен модел за анализиране и компенсиране на неточностите в отклика на високоговорителите. Това се прави чрез "семплиране" на честотата на високоговорителя с по-висока прецизност. Тази информация се подава обратно, за да се компенсират пиковете или спадовете в естествения отклик на високоговорителя – което води до чисто, естествено аудио с плавно, равномерно възпроизвеждане на всички честоти.

Кинематографски съраунд отпред със S-Force
Наслаждавайте се на завладяваща звукова сцена, която ви отвежда в центъра на събитията. Съраунд звукът отпред с S-Force подражава на начина, по който мозъкът свързва източниците на звук, за да създаде подходящ обем, закъснение и спектър на вълните – използвайки само ляв и десен канал на високоговорителите. Като създава по естествен начин триизмерни звукови полета той ви позволява да се наслаждавате на богато аудио с висока вярност в по-широка област за слушане.

Превърнете телевизора си в цифрово записващо устройство: USB HDD REC
Съхранявайте любимите си телевизионни предавания на външен твърд диск с USB, за да им се наслаждавате, когато пожелаете. USB HDD REC позволява запис с едно докосване и с таймер на цифрово излъчване върху всяко устройство с твърд диск и USB с капацитет до 2 TB. Докато гледате предаването, просто натиснете REC, за да започнете да записвате, като записът автоматично ще спре в края на програмата.

Изживейте най-доброто с 4K UHD качество на картината
Гамата от 4K UHD телевизори се отличават с изумително качество на изображението и са съвместими с изискванията на Digital Europe UHD.

Размери на телевизора без стойка (Ш x В x Д) : 109,6 x 64,0 x 5,7 см
Размери на телевизора със стойка (Ш x В x Д) : 109,6 x 69,1 x 25,2 см
Размери на опаковъчния кашон (Ш x В x Д) : 118,8 x 74,4 x 16,0 см
Ширина на стойката : 57,3 cm
Размер на отворите VESA® (Ш х В) : 20 x 20,0 см
Тегло на телевизора без стойка : 12,2 кг
Тегло на телевизора със стойка : 12,9 кг
Тегло на опаковъчния кашон (бруто) : 18 кг

Свързаност :
Стандарт Wi-Fi® : Wi-Fi Certified 802.11a/b/g/n/ac
Ethernet входове : 1 (отдолу)
Поддръжка на Bluetooth профил : Версия 4.1; HID (свързаност на мишка/клавиатура)/HOGP (свързаност на устройството с ниско потребление на енергия)/SPP (сериен профил на порта)

Свързване със смартфон :
Chromecast built-in
Photo Sharing Plus
Video & TV SideView (iOS/Android)
Отразяване на екрана (Miracast™)

RF (наземен/кабел) вход(ове) за връзка : 1 (странично)
IF (сатенитен) вход(ове) : 1 (странично)
Вход(ове) за компонентен видеосигнал (Y/Pb/Pr) : 1 (отдолу – композитен хибриден)
Вход(ове) за композитен видеосигнал : 2 (1 долен вход за аналогово преобразуване/1 долен хибриден с компонент)
HDMI входове общо : 4 (2 странични/2 задни)
HDCP : HDCP2.2 (за HDMI™1/2/3/4)
HDMI-CEC
HDMI възвратен звуков канал (ARC)
Цифров(и) Аудио Извод(и) : 1 (отзад)
Извод(и) за аудио/слушалки : 1 (заден/хибриден с извод за слушалки и събуфър)
USB портове : 3 (странични)
USB HDD запис
Поддръжка на формат на драйвер за USB : FAT16/FAT32/exFAT/NTFS
Кодеци за възпроизвеждане от USB : MPEG1: MPEG1/MPEG2PS: MPEG2/MPEG2TS (HDV,AVCHD): MPEG2, AVC/MP4 (XAVC S): AVC, MPEG4, HEVC/AVI: Xvid, MotionJpeg/ASF(WMV): VC1/MOV: AVC, MPEG4, MotionJpeg/MKV: Xvid, AVC, MPEG4, VP8.HEVC/WEBM: VP8/3GPP: MPEG4, AVC/MP3/ASF(WMA)/WAV/MP4AAC/FLAC/JPEG

Тип дисплей : LCD
Разделителна способност на дисплея (Х x В, пиксели) : 3840 x 2160
Тип осветяване отзад : Edge LED
Тип димиране на подсветка : Затъмняване на кадъра
Съвместимост с HDR (висок динамичен обхват) : Да(HDR 10, HLG)
Подобряване на яснотата : 4K X-Reality™ PRO
Подобряване на цвета :
Дисплей TRILUMINOS™
Технология Live Colour™
Подобряване на контраста : Dynamic Contrast Enhancer
Подобряване на движението (първоначални Hz) : Motionflow™ XR 400Hz (първоначално 50 Hz)
Поддръжка на видео сигнал : HDMI™ сигнал: 4096 x 2160p (24, 50, 60 Hz), 3840 x 2160p (24, 25, 30, 50, 60 Hz), 1080p (30, 50, 60 Hz), 1080/24p, 1080i (50, 60 Hz), 720p (30, 50, 60 Hz), 720/24p, 576p, 576i 480p, 480i
Аналогов сигнал: 1080p (50, 60 Hz), 1080i (50, 60 Hz), 720p (50, 60 Hz), 576p, 576i, 480p, 480i
Режими на картината : Ярък, Стандартен, Персонален, Кино професионален, Кино домашен, Спорт, Анимация, Фото-ярък, Фото-стандартен, Фото-персонален, Игри, Графика
HEVC поддръжка : Да (до 3840 x 2160/60p 10 bit)

Звук (високоговорители и усилвател) :
Мощност на звука : 10W + 10W
Тип високоговорител : Басрефлексен високоговорител
Поддръжка на Dolby аудио формат : Dolby™ Digital, Dolby™ Digital Plus, Dolby™ Pulse
Поддръжка на DTS аудио формат : DTS цифров съраунд звук
Обработка на звука : ClearAudio+
Симулиран съраунд звук : Обемен звук отпред с S-Force
Режими на звука : Стандартен, диалогов, кино, музика, спорт
Операционна система : Android
Вътрешно съхранение (GB) : 16 GB
Език на дисплея : БЪЛГАРСКИ/КАТАЛОНСКИ/ЧЕШКИ/ДАТСКИ/НЕМСКИ/ГРЪЦКИ/АНГЛИЙСКИ/ИСПАНСКИ/ЕСТОНСКИ/ФИНСКИ/ФРЕНСКИ/ИВРИТ/ХЪРВАТСКИ/УНГАРСКИ/ИТАЛИАНСКИ/КАЗАХСКИ/ЛИТОВСКИ/ЛАТВИЙСКИ/НИДЕРЛАНДСКИ/НОРВЕЖКИ/ПОЛСКИ/ПОРТУГАЛСКИ/РУМЪНСКИ/РУСКИ/СЛОВАШКИ/СЛОВЕНСКИ/СРЪБСКИ/ШВЕДСКИ/ТУРСКИ/УКРАИНСКИ/БОСНЕНСКИ/МАКЕДОНСКИ
Език на текстово въвеждане : БЪЛГАРСКИ/КАТАЛУНСКИ/ХЪРВАТСКИ/ЧЕШКИ/ДАТСКИ/НИДЕРЛАНДСКИ/АНГЛИЙСКИ/ЕСТОНСКИ/ФИНСКИ/ФРЕНСКИ/НЕМСКИ/ГРЪЦКИ/УНГАРСКИ/ИТАЛИАНСКИ/ЛАТВИЙСКИ/ЛИТОВСКИ/НОРВЕЖКИ/ПОЛСКИ/ПОРТУГАЛСКИ/РУМЪНСКИ/РУСКИ/СЛОВАШКИ/СЛОВЕНСКИ/ИСПАНСКИ/ШВЕДСКИ/ТУРСКИ/УКРАИНСКИ/ТАЙЛАНДСКИ/ВИЕТНАМСКИ/АРАБСКИ/ПЕРСИЙСКИ/ЯПОНСКИ

Гласово търсене
Електронен справочник за програмите (EPG)
Интернет браузър : Опера
Google Play магазин
Таймер Вкл./Изкл.
Таймер за заспиване
Телетекст
Скрити надписи (аналогови/дигитални) : (Аналогови)/(дигитални) субтитри
Енергиен клас : A
Консумирана мощност (при работа) : Номинален: 143 W/Стандартен: 85 W
Годишна консумация на мощност : 118 kWh годишно
Консумирана мощност (в режим на готовност) : 0,50W
Мощност на потребление (режим на готовност с мрежова свързаност) – Изводи за свързване : 3,00 W (Wi-Fi)/3,00 W (LAN)/1,00 W (Bluetooth)
Съотношение на пиково осветление за ЕС : 76%
Изисквания за мощност (напрежение/честота) : AC 220 – 240 V, 50 Hz DC 19,5 V
Режим на пестене на енергия/режим с изключена подсветка
Динамично управление на подсветката
Светлинен сензор

Цвят на рамката : черен
Изправено положение : Сребриста широка U-образна стойка

Вграден тунер :
Брой тунери (Наземна/кабелна) : 1 (цифрово/аналогово)
Брой тунери (сателитна) : 1
ТВ система (аналогова) : B/G,D/K,I
Покритие на тунер канали (аналогови) : 45,25 MHz – 863,25 MHz (в зависимост от избраната държава)
ТВ система (цифрова наземна) : DVB-T/T2
Покритие на тунер канали (цифрови наземни) : VHF/UHF (в зависимост от избраната държава)
ТВ система (цифрова кабелна) : DVB-C
Покритие на тунер канали (цифрови кабелни) : VHF/UHF/кабелни (в зависимост от избраната държава)
ТВ система (цифрова сателитна) : DVB-S/S2
Покритие на тунер канали (цифрови сателитни) : IF честота 950 - 2150 MHz
CI+


Виж още Телевизори Sony

Технически характеристики

Екран размер:  49" (124.46 cm)
Аспект изображение:  16:9
Тип:  LED
Разделителна способност (max):  4К (3840x2160 pix.)
Качество на изображението:  4K
Цифров тунер:  DVB-C, DVB-T/T2, DVB-S/S2
HDMI портове:  4
Smart TV:  Smart TV
Мрежови възможности:  Безжична/Жична
3D:  Не
Брой 3D очила в комплекта:  без

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: