Sony GTK-PG10  product
НазадSPSONYGTKPG10CELSPSONYGTKPG10CELSPSONYGTKPG10CELSPSONYGTKPG10CELSPSONYGTKPG10CELSPSONYGTKPG10CELSPSONYGTKPG10CELНапред
ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане
Sony GTK-PG10

На открито или на закрито – изборът е ваш
Безжична, преносима и с дълъг живот на батерията – GTK-PG10 е идеална за слушане на музика на открито, независимо дали сте на парти, пикник, или къмпинг пътуване. Искате да продължите партито на закрито? Просто сгънете горния панел и вземете GTK-PG10 със себе си за звук, който изпълва стаята, и не заема много пространство на пода.

Високо и ясно
Със затворени горни панели и горни високоговорители за високи честоти, насочени напред, GTK-PG10 излъчва звука напред за сила на звука и чистота.

Режим за парти на открито
С отворени горни панели вградените високоговорители за високи честоти са насочени нагоре и навън, като така разпространяват звука на по-широка площ, подходящо за партита на открито. DSP (процесор за обработка на цифров сигнал) автоматично адаптира аудио настройките за оптимизиране на работните показатели на открито.

USB портът ви позволява да включите, възпроизвеждате и зареждате
С USB порта ще можете да включвате USB memory stick, смартфон, таблет или лаптоп и да възпроизвеждате всичките си цифрови файлове. Съвместимостта с форматите MP3, WMA, AAC и WAV ви позволява да поддържате партито с любимите си плейлисти – и едновременно да зареждате устройството си.

Силата да празнувате навсякъде с акумулаторна батерия
Празнувате някъде, където няма електрическа мрежа? Няма проблем. Вградената акумулаторна батерия захранва вашето парти за до 13 часа, когато силата на звука е на степен 25. Дори при най-висока сила на звука можете да се насладите на 5 часа живот на батерията.

Bluetooth® свързаност за лесно поточно предаване на музика
Технологията Bluetooth®3 ви позволява да сдвоявате вашия смартфон с GTK-PG10 чрез безжична връзка в близко поле. Това е бързо и лесно, а и връзката няма да бъде прекъсната от обекти, стоящи на пътя на сигнала. След като бъдат сдвоени, имате свободата да предавате поточно всички свои любими песни и плейлисти от смартфона си към звуковата си система.

Устойчив на пръски горен панел с вградени поставки за чаши
Когато горният панел е отворен, това е перфектното място да сложите храна и напитки – и няма нужда да се притеснявате да не ги разсипете, защото горният панел е устойчив на пръски и е лесен за почистване.

Тунер за FM радио за любимите и предавания
Искате да чувате своите любими DJ, спортни предавания на живо или радио предавания? Просто гледайте, като използвате FM радио тунера, и открийте какво се крие отвъд.

Лесен за носене дизайн с вградени дръжки
Вземете я и празнувайте навсякъде. Независимо дали празнувате с приятели у дома, или на открито, компактният кубичен дизайн на GTK-PG10 разполага с вградени дръжки за преносимост и удобство.

Забавен, лесен за контрол през приложението Fiestable
Поемете контрола над възпроизвеждането от смартфона си с приложението Fiestable, до което имате ексклузивен достъп, след като изтеглите приложението Sony Music | Center.

Съвместим със статив
С вградена дупка за поставяне GTK-PG10 може да бъде поставяна на статив за високоговорител за по-високо позициониране, така че звукът да може да се разпространява дори по-ефективно за още повече хора – независимо дали са прави, или седнали.

Гласово управление чрез Fiestable
Сменяйте песните или настройвайте силата на звука, като просто говорите на смартфона си. Просто изберете Voice Control b(Гласово управление)/b чрез приложението Fiestable4 и изкажете своята команда – звуковата система ще се подчини.

Персонализирайте настройките си чрез приложението Sony | Music Center
Поемете управление върху настройките си с приложението Sony | Music Center. Просто го изтеглете на смартфона си и се наслаждавайте на безжично управление на своята музика. Можете да регулирате аудио настройките, да избирате любимите си плейлисти от телефона си или от USB и да подготвите следващата песен, без да сте свързани жично към звуковата система.

Гласовите насоки ви държат информирани
Voice guidance b(Гласови насоки)/b е удобна функция, която ви държи в течение относно ключови функции: например, когато сдвоявате смартфона си със звуковата система, ще чуете "Bluetooth pairing" b(Сдвояване чрез Bluetooth)/b, последвано от "Bluetooth connected" b(Свързана с Bluetooth)/b, след като връзката е установена.

Връзка с множество устройства
Вие и вашите приятели можете да сдвоите едновременно до три смартфона или таблета чрез технологията Bluetooth. Всички ще можете да пускате песни от вашите музикални библиотеки, което ви дава още по-голям избор.

Открийте поп звездата в себе си
Независимо дали искате да припявате любимите си мелодии, или да сте звездата на партито, просто свържете микрофон. GTK-PG10 пуска гласа ви директно в микса.

Аудио вход
Аудио вход ви позволява да свързвате преносими MP3 плейъри, които не разполагат със свързаност към GTK-PG10 чрез Bluetooth®.

Спецификации:

Функции
USB1
Да

FM
Да

АУДИО ВХОД 1
Да

BLUETOOTH®
Да (iAP по BT)

Входове и изходи

АНАЛОГОВ АУДИО ВХОД
Да

USB ПОРТ
Да

ВХОД ЗА МИКРОФОН
Да

Звукови функции
ЕКВАЛАЙЗЕР ЗА МУЗИКА
Музика (еквилайзер за емоции)

FOOTBALL MODE (ФУТБОЛЕН РЕЖИМ)
ДА (ИЗКЛ./описание ВКЛ./описание ИЗКЛ.)

ЕКВАЛАЙЗЕР ЗА ВИДЕО
ФИЛМИ/ИГРИ/СЕРИАЛИ/НОВИНИ

ФУНКЦИЯ УСИЛВАНЕ НА БАСИТЕ
Функция МЕГА БАС

CLEARAUDIO+
Да

Караоке
УПРАВЛЕНИЕ С КЛЮЧА
Да

СИЛА НА ЗВУКА ОТ МИКРОФОНА
Да

ЕХО
Да

Удобни функции

ТАЙМЕР ЗА ЗАСПИВАНЕ
Да

USB ПОРТ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ, ИЗВОД
1,0 A

Консумирана мощност
КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ (В РЕЖИМ НА ГОТОВНОСТ)
0,5 W

Bluetooth®
LDAC
Да

AAC
Да

A2DP(SINK)
Да

AVRCP
Да

SPP
Да

Приложение
ПРИЛОЖЕНИЯ, СЪВМЕСТИМИ СЪС СМАРТФОНИ
Да (Music Center и Fiestable)

Спецификации на тунера
ОБХВАТ
FM

ОБХВАТ НА НАСТРОЙКА (FM)
87,5 – 108 MHz / 50 kHz

ПРЕДВАРИТЕЛНО НАСТРОЕНИ СТАНЦИИ
FM20 (музикален център)

Общи
ДРЪЖКА ЗА НОСЕНЕ
Да

СЪВМЕСТИМ СЪС СТАТИВ
Да

Формати за възпроизвеждане (данни)
MP3
Да

Спецификации на преден високоговорител

ВИСОКОГОВОРИТЕЛ ЗА ВИСОКИ ЧЕСТОТИ
4 см x 2 (конусен тип)

УФЪР
18 см x 1

Основен блок
РАЗМЕРИ НА ОСНОВНИЯ БЛОК (ШXВXД СМ) (ПРИБЛИЗ.)
33,0 x 37,6 x 30,3 см

ТЕГЛО (КГ) (ПРИБЛ.)
6,7 кг
Виж още Колони Sony

Технически характеристики

Тип:  КАРАОКЕ колона
Мощност:  Не е указано
Канали, брой:  4
Свързаност:  AUX, Bluetooth, FM радио
Други:  Няма

Вземи на изплащане

  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: