Sniper Elite 4 Limited Edition product
НазадGCONGSNIPERELITE4LEXBOX1GCONGSNIPERELITE4LEXBOX1GCONGSNIPERELITE4LEXBOX1GCONGSNIPERELITE4LEXBOX1GCONGSNIPERELITE4LEXBOX1GCONGSNIPERELITE4LEXBOX1GCONGSNIPERELITE4LEXBOX1Напред

Sniper Elite 4 Limited Edition, за Xbox One

 • Марка: Rebellion Developments
 • Код: GCONGSNIPERELITE4LEXBOX1
 • Модел: Sniper Elite 4 LE
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Sniper Elite 4 Limited Edition включва следното допълнително дигитално съдържание:

  Target Fuhrer Mission Pack.
  7 x Camo Rifle Skins.
  Sniper Elite се завръща със зашеметяваща четвърта част, която включва stealth елементи, напрегнат екшън, брутални сцени, изобразяващи нанесените поражения и най - обширния свят, представян досега в поредицата.

  Италия, 1943г.
  Втората световна война продължава. Ще посетиш красивия италиански полуостров, започвайки от слънчевите крайбрежни градове, през колосалните нацистки мегаструктури, през безкрайни гори и сгушени планиниски манастири.

  Ти си смъртоносно точният Karl Fairburne, който се сражава рамо до рамо с мъже и жени от Италианската Съпротива в името на Свободата. Ала освен Фашизмът, нов кошмар е надвиснал над Европа и заплашва да погуби всичко, за което Съюзниците са се борили.
  Провалът е недопустим!

  3 пъти по - обширни нива от тези в предшественика Sniper Elite 3 - повече странични мисии, повече мишени за елеминиране, повече от всичко, което харесваш.
  Най - голямата кампания в историята на поредицата. Ако имаш достатъчно търпение, ще се насладиш на дълги и динамични часове игрово време.
  Нова механика за придвижване - високите стени вече не са препятствие, можеш да се катериш, скачаш, разполагаш с разнообразни начини да се промъкнеш, убиеш и да се измъкнеш.
  Нов начин, по който ще нанасяш смъртоносните си удари, с нож от близко или с пушка от огромно разстояние. Потрошени кости, счупени носове, ще прострелваш в сърцето и още куп смъртни случаи, за които ще си виновен само ти.
  Още повече оръжия, от която и да е игра Sniper Elite досега.
  "Scope Zeroins" за най - добрите снайперисти.
  Добавен е и нов multiplayer режим.

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти