Sleeping Dogs: Definitive Edition product
НазадGCONGSQUARESDDELEONEGCONGSQUARESDDELEONEGCONGSQUARESDDELEONEGCONGSQUARESDDELEONEGCONGSQUARESDDELEONEНапред

Sleeping Dogs: Definitive Edition - Limited Edition, съдържа специален артбуук с 28 страници, за XBOX ONE

 • Марка: Square Enix
 • Код: GCONGSQUARESDDELEONESleeping Dogs: Definitive Edition - Limited Edition, съдържа специален артбуук с 28 страници, за XBOX ONE
 • Модел: Sleeping Dogs: Definitive Edition
 • Код на производител: PL26864
 • Налично във външен склад
  39.55 лв - ст.цена
  34.99 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Sleeping Dogs: Definitive Edition Limited Edition съдържа играта Sleeping Dogs: Definitive Edition и специален артбуук с 28 страници.

  Sleeping Dogs Definitive Edition е преработена версия за конзолите от ново поколение на спечелилия редица награди екшън адвенчър Sleeping Dogs. Definitive Edition включва всичките 24 пакета с дигитално съдържание, издавани до момента, в това число разширяващия историята епизод „Year of the Snake“ и допълнението на хорър тематика „Nightmare in North Point“. Хонг Конг никога не е изглеждал толкова истински. Натоварените улици и пазари на преливащия от живот неонов град крият една от най-могъщите и опасни престъпни организации в света: прочутите Триади. Играй в ролята на Уей Шен (Wei Shen) – опитен полицай под прикритие, който се опитва да елиминира Триадите отвътре. Ще трябва да докажеш, че си надежден, докато си пробиваш път в йерархията на организацията, участвайки в брутални престъпления, без да се издадеш. Унищожавай противниците си в жестоки битки с голи ръце с помощта на уникална система от бойни изкуства. Доминирай в нелегални автомобилни състезания по улиците на Хонг Конг и участвай в напрегнати престрелки. Правилата са различни, когато си под прикритие.  Усети пулса на Хонг Конг с всичките 24 DLC пакета, издадени до момента и голямото количество подобрения.
  Зряла, завладяваща драма за полицай под прикритие, в която едно грешно решение може да те провали.
  Експлозивно действие, включващо комбинация от бойни изкуства, интензивни стрелби и брутални убийства.
  Виж още Игри за Конзоли Square Enix

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти и тагове: