Skylanders Superchargers Roller Brawl Legendary product
GCONAROLLERBRAWLLEGENDARYGCONAROLLERBRAWLLEGENDARY

Skylanders SuperChargers Roller Brawl Legendary, за PS3/PS4, XBOX 360/XBOX ONE, Wii/Wii U, 3DS

 • Марка: Activision
 • Код: GCONAROLLERBRAWLLEGENDARY
 • Модел: Roller Brawl Legendary
 • Код на производител: PL30392
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Важно: За да бъдат играни, Skylanders Superchargers фигурите изискват наличието на the NEW Superchargers Portal Of Power (включително и Skylanders SuperChargers Starter Pack), които се продават отделно.

  Още веднъж земите Skylands са в опасност. Злодеят Kaos е отприщил силата на най - опасното си оръжие - Doom Station of Ultimate Doomstruction.
  Нов екип ще се заеме с нелеката задача да опази земите на скайлендърите и да победи главния лош герой.

  Legendary Roller Brawl е легендарната двойничка на Roller Brawl от First Edition!

  От векове, скайлендърите са се съревновавали в епични спортни битки, в които само най - добрите са обезсмъртявани под формата на златни, магически статуи, застанали като пазители из земите Skylands. Това са Легендарните скайлендъри.
  Когато измерението е в опасност, тези статуи могат да оживеят и да призоват легендарните скайлендъри да защитават дома си.

  Roller Brawl е отгледана от петимата си по - големи братя вампири, които винаги са я защитавали и предпазвали. Тъй като е най - малката, тя бързо се научава как да побеждава в лигата на немъртвите. На един от шампионатите, тя привлича вниманието на Khaos, който се влюбва силно. Ала когато братята й се застъпват за нея, Khaos и Drow ги отвличат. Roller Brawl се заклева да отмъсти, но дори нейните умения не са достатъчни, за да победи Khaos.
  Не след дълго тя се присъединява към скайлендърите си в борбата си срещу злото и Khaos, и винаги пази жива надеждата, че може да открие братята си.

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3/PS4/ XBOX360/XBOX ONE/ Wii/Wii U/3DS
  Тип:  DLC key

  Свързани продукти