Skylanders: Spyros Adventure Starter Pack product
НазадGCONGSKYLANDERSSPYROSPPS3GCONGSKYLANDERSSPYROSPPS3GCONGSKYLANDERSSPYROSPPS3GCONGSKYLANDERSSPYROSPPS3GCONGSKYLANDERSSPYROSPPS3Напред

Skylanders: Spyros Adventure Starter Pack, за PlayStation 3

 • Марка: Activision
 • Код: GCONGSKYLANDERSSPYROSPPS3
 • Модел: Skylanders: Spyros Adventure Starter Pack
 • Код на производител: PL16101
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  В Skylanders Spyro's Adventure вие поемате ролята на могъщ Господар на порталите, който управлява повече от 30 различни герои, включително любимото на всички огнедишащо драконче Спайро. Впуснете се във фантастично пътуване из изумителен свят, в който ще посещавате загадъчни, митични страни, ще се сражавате с пълчища странни създания, ще събирате злато и съкровища и ще решавате интересни пъзели, докато изпълнявате мисията да спасите света си от злия Господар на порталите Каос.

  Skylanders Spyro's Adventure променя възприятията ни за играчките и видео игрите, както и начина, по който взаимодействаме с тях, като представя екшън фигури, превръщащи се във взаимодействащи фигури, които запомнят целия им динамичен опит, натрупан в играта. За първи път можете собственоръчно да персонализирате и подсилите играчките си, както и да им вдъхнете живот в Портала на силата на ваш приятел за кооперативна игра и битки на арена един срещу друг. Освен това, със свободата да сменяте персонажите когато си пожелаете, Skylanders Spyro's Adventure ви позволява да използвате различни фигури и стратегии с всяка нова игра.
  Skylanders: Spyro's Adventure създава цял нов жанр, обединяващ света на играчките и видео игрите.
  Скайленд е покорена от Каос, защитниците й са замразени и прогонени на Земята. Вие сте Господаря на порталите, който контролира Портала на силата. Само вие можете да размразите Спайро и приятелите му и да спасите Скайленд от Каос.
  Всяка играчка е защитник на Скайленд, замразена и прогонена да съществува на Земята като играчка. Поставете фигурката в Портала на силата и вижте как се появява в играта, готова да изпълни заповедите ви. Ако втори играч иска да се присъедини към вашата игра, това може да се случи по всяко време като добави своя играчка до вашата в Портала на силата. Ако искате да смените персонажа си, просто изключете настоящата си играчка и поставете друга в Портала.
  Играчките имат много характеристики, които ви осигуряват много нови герои и способности, които да помогнат на Спайро отново да стане героя на деня!
  Победете Каос и се присъединете към Спайро и останалите спасители на Скайленд в това необикновено и наистина различно приключение!

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  7+

  Свързани продукти