Skylanders Imaginators Starter Pack product
НазадGCONGIMAGINATORSSTARTERXBOXONEGCONGIMAGINATORSSTARTERXBOXONEGCONGIMAGINATORSSTARTERXBOXONEGCONGIMAGINATORSSTARTERXBOXONEGCONGIMAGINATORSSTARTERXBOXONEGCONGIMAGINATORSSTARTERXBOXONEGCONGIMAGINATORSSTARTERXBOXONEGCONGIMAGINATORSSTARTERXBOXONEНапред

Описание

Пакетът съдържа:

Игpaтa Ѕkуlаndеrѕ Imaginators.
Пopтaл cъвмecтим c нoвитe фигypи.*
2 фигypи Sensei Ѕkуlаndеrѕ:
Master King Pen.
Golden Queen.
1 Imaginite Creation Crystal.
Fire Creation Crystal
1 картичка за стикери.
Колекционерски плакат.
​*ВНИМАНИЕ! Всички фигури и превозни средства Skylanders работят с новия портал Skylanders Imaginators, но само в определени режими и с ограничена функционалност. За повече информация, посети https://www.skylanders.com/video-games/skylanders-imaginators​ !

Kaos открива древната сила на магията на Съзнанието и я използва, за да сътвори нова зловеща армия от Дуумландъри (Doomlanders). Eon призовава всички велики войни на земите Skylands, техните Учители и приятели, да се вдигнат срещу настъпващите армии.
Време е да използваш най - силното си оръжие - твоя ум - за да създадеш свой скайлендър, който ще се впусне в битката. Бъди подготвен за изненади и динамични обрати, помогни на Учителите (Senseis) и заедно, сразете врага!

Създай свой собствен скайлендър с уникални умения.
Creation Crystal - нов тип кораби, които ще позволят на скайлендърите (които се играят на конзоли) да пътуват навсякъде и по всяко време.
Локален co-op режим - вече можеш да поставяш два скайлeндъра на един портал, два Creation Crystal-и или в комбинация, за да е пълно удоволствието.
Фигурата Crash Bandicoot Skylanders отключва нивата на островите Thumpin' Wumpa.


Виж още Игри за Конзоли Activision

Технически характеристики

Конзола:  XBOXONE
Жанр:  Приключенска
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  7+

Свързани продукти и тагове: