Skylanders Imaginators Combo Pack Krankcase Tech product
GCONACOMBOPACKKRANCASETECHGCONACOMBOPACKKRANCASETECHGCONACOMBOPACKKRANCASETECHGCONACOMBOPACKKRANCASETECH

Skylanders Imaginators Combo Pack Dr. Krankcase and Tech, за PS3/PS4, XBOX 360/XBOX ONE, Wii U

 • Марка: Activision
 • Код: GCONACOMBOPACKKRANCASETECH
 • Модел: Combo Krankcase Tech
 • Код на производител: PL31460
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Пакетът съдържа:

  1 фигypa Sensei Ѕkуlаndеrѕ:​
  Master dr. Krankcase.
  ​1 Creation Crystal:
  ​Tech.
  ​*ВНИМАНИЕ! Всички фигури и превозни средства Skylanders работят с новия портал Skylanders Imaginators, но само в определени режими и с ограничена функционалност. За повече информация, посети https://www.skylanders.com/video-games/skylanders-imaginators​ !

  Никой не е съвсем наясно какъв точно доктор е доктор Krankcase. Ала инженерните му умения са пословични. Тайната на успеха му се крие в приготвянето на зелена слуз, която кара дървените предмети да оживяват и да се превръщат в зли същества. Невероятната му способност е безценна за Doom Raider-ите, които биха се зарадвали на всяко зло изчадие. Ала Master Eon се оказва по - предвидлив, и след като залавя д-р Krankcase, той му дава възможност да избира - или ще прекара остатъка от живота си в затвора Cloudcracker или ще се присъедини към делото на Скайлендърите и ще стане учител. Разбира се, д-р Krankcase избира втората възможност, но за да се докаже, той трябва да прекара две години в библиотеката, подлагайки на изпитание както волята си, така и знанията си. Днес, той прекарва времето си, преподавайки на младите скайлендъри Imaginators - основите на стрелбата в класа Quickshot.

  Creation Crystal - нов тип кораби, които ще позволят на скайлендърите (които се играят на конзоли) да пътуват навсякъде и по всяко време.
  Локален co-op режим - вече можеш да поставяш два скайлeндъра на един портал, два Creation Crystal-и или в комбинация, за да е пълно удоволствието.

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3/PS4/ XBOX360/XBOX ONE Wii U
  Тип:  DLC key

  Свързани продукти