Skylanders Imaginators Classic Triple Pack 1 product
НазадGCONASKYLANDERSCLASSICTRIPP1GCONASKYLANDERSCLASSICTRIPP1GCONASKYLANDERSCLASSICTRIPP1GCONASKYLANDERSCLASSICTRIPP1GCONASKYLANDERSCLASSICTRIPP1Напред

Skylanders Imaginators Classic Triple Pack 1, за PS3/PS4, XBOX 360/XBOX ONE, Wii U

 • Марка: Activision
 • Код: GCONASKYLANDERSCLASSICTRIPP1
 • Модел: Classic Triple Pack 1
 • Код на производител: PL31104
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Пакетът съдържа:

  3 фигypи Ѕkуlаndеrѕ:
  Countdown.
  Stealth Elf.
  Rip Tide.
  Countdown е открит от група йетита, които карали сноуборд. След като го отвеждат в хижата си, те с изненада откриват, че всъщност Countdown е жив. Ала спомените за това как точно се е озовал в ледената планина са отдавна изчезнали. След като става Скайлендър, Master Eon постоянно се опитва да сглоби липсващите парчета от паметта му, ала това се оказва непосилна задача. И така, сега Countdown защитава земите Skylands от лошите и това му доставя удоволствие. Какво е правил преди - си остава загадка.

  Като малка Stealth Elf се събужда една сутрин в хралупата на старо дърво без спомен как се е озовала там. Тя бива подлъгана от странно, промъкващо се, подобно на нинджа горско създание в гъстата гора. Под неговото настойничество тя прекарава по-голямата част от живота си в изучаване на изкуството на stealth боя. След като завършва обучението си, Стелт Елф станава Скалендър и тръгнава по света, за да открие истината за произхода си.

  Rip Tide е известен на длъж и шир като един от най-добрите водни бойци в земите Skylands. Той владее много водни техники и удивлява публиката на турнирите със способността си да адаптира бойния си стил към всеки съперник. Неговото неповторимо майсторство с меча скоро привлича вниманието на Master Eon. Но когато Kaos научава за това, той изпраща цял легион срещу Rip Tide, за да му попречи да се влее в редиците на скайлендърите... За всички е ясно какво се случва после!

  Creation Crystal - нов тип кораби, които ще позволят на скайлендърите (които се играят на конзоли) да пътуват навсякъде и по всяко време.
  Локален co-op режим - вече можеш да поставяш два скайлeндъра на един портал, два Creation Crystal-и или в комбинация, за да е пълно удоволствието.

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3/PS4/ XBOX360/XBOX ONE Wii U
  Тип:  DLC key

  Свързани продукти