Skylanders - Hijinx and Eye Small product
НазадGCONASKYLANDERSHIJINXEYESMALLGCONASKYLANDERSHIJINXEYESMALLGCONASKYLANDERSHIJINXEYESMALLGCONASKYLANDERSHIJINXEYESMALLGCONASKYLANDERSHIJINXEYESMALLGCONASKYLANDERSHIJINXEYESMALLGCONASKYLANDERSHIJINXEYESMALLGCONASKYLANDERSHIJINXEYESMALLНапред

Skylanders Trap Team - Hijinx and Eye Small Minis, за PS3/PS4, Wii U, XBOX 360/XBOX ONE, PC

 • Марка: Activision
 • Код: GCONASKYLANDERSHIJINXEYESMALL
 • Модел: Skylanders - Hijinx and Eye Small
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  В серията Skylanders Minis са включени 16 от най-малките, но учудващо могъщи Skylenders-и. Малки по-размер но силни в битка и изпълнени с много кураж, тези мъничета носят пълното Skylanders преживяване. Героите могат да усъвършенстват именията си, по същия начин, по който го правят и другите Skylenders-и. Те могат и да улавят злодеи в новите капани от Skylanders Trap Team.

  Hijinx е Mini Skylander с елемент Undead. Тя е миниатюрна версия на познатата от предишните игри Hex.
  Eye-Small също е с Undead елемент и е умалената версия на по-големия Eye-Small от предишните Skylenders заглавия.
  Новата част от поредицата - Skylanders Trap Team ти дава възможност да извадиш определени злодеи от играта в реалния свят, посредством капани (Traps). След което можеш да ги управляваш и да се бориш за освобождаването на света Skylands от Kaos, който отново се опитва да го завладее, сформирайки своя нова армия от врагове.

  Използването на тези капани се осъществява посредством новия портал (Traptanium Portal), който е включен в Skylanders Trap Team. На него се поставят капаните (Traptanium Traps), с които могат да бъдат хващани злодеите и пренасяни в реалния свят. След трансформацията, която те претърпяват докато са в портала, злодеите застават на твоя страна.

  Фигурките са съвместими с:

  Skylanders: Trap Team

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3/PS4/ XBOX360/XBOX ONE/ Wii/Wii U/3DS
  Тип:  DLC key

  Свързани продукти