Singularity product
НазадGCONGSINGULARITYPS3GCONGSINGULARITYPS3GCONGSINGULARITYPS3GCONGSINGULARITYPS3GCONGSINGULARITYPS3GCONGSINGULARITYPS3Напред

Singularity, за PlayStation 3

  19.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Проправете си път през вечно променящи се околни среди, обитавани от обезобразени от времето създания, докато внезапни времеви вълни ви изпращат ту напред, ту назад в периода между 1950 г. и настоящето. Използвайте знанията си и перфектното оръжие – машина на времето, за да разкриете конспирацията на отдалечения остров на Каторга-12.

  През мрачната зима на 1949-1950 година, по време на Студената война, Сталин - бруталният водач на Съветския съюз, разполага с две супер оръжия... ракети с дълъг обсег на действие и атомната бомба.
  Но дори и екипът от научни работници да успее да построи ракета, способна да пренася ядрено оръжие, Сталин все още се сблъсква с обкръжението на Съединените щати и тяхното Стратегичеко Въздушно Командване. Той е знаел, че се нуждае от друго предимство, такова, което ще засили сигурността и върховенството на Съветите. Тогава идва щастливото откритие – на отдалечен остров, част от полуостров Камчатка, е открит непознат материал, наречен Елемент 99. Веществото се превръща в източник на нова надежда за Сталин – нов енергиен източник с безпрецедентна мощ. За жалост обаче, новият елемент се оказва опасен и крие риск от заразяване. За Сталин този риск е приемлив – всичко за превъзходството на руснаците. На 21 септември 1950 г., принуден да завърши проекта и в разрез с всички протоколи за сигурност, руският учен Барисов собственоръчно задейства устройство, задвижвано от Елемент 99, което предизвиква катастрофа, засегнала целия остров. Не е ясно какво се случило след това. Все пак, според слуховете предсмъртната заповед, написана от Сталин ръкописно на парче хартия, е Каторга-12 да бъде поставен под карантина. Така сведенията за острова били погребани... до 2010 година, когато в разузнавателните доклади на западните сили се съобщава за активност на отдалечен атол в териториите на Руската Федерация. Светът не си спомня за Каторга-12. Никой няма идея какво се случва на този остров в близост до югоизточното крайбрежие на Русия. Смята се, че светът не може да си позволи още един Чернобил, или по-лошо. Американският отговор е да изпрати стелт на разузнаване в областта. Те се нуждаят от RECON – и се нуждаят от него сега!


  Виж още Игри за Конзоли Activision

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+