Silva Race S Jet Десен product
COSSSILVARACESJETRIGHT

Компас Silva Race S Jet Десен, оптимизиран за състезателно ориентиране, Jet Needle стрелка, система "Spectra", бял

  • Марка: Silva
  • Код: COSSSILVARACESJETRIGHTКомпас Silva Race S Jet Десен, оптимизиран за състезателно ориентиране, Jet Needle стрелка, система "Spectra", бял
  • Модел: Race S Jet Десен
  • Налично във външен склад
  • Безплатна доставка
159.00 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Silva Race S Jet Десен

Когато се надпреварвате с часовника няма време за губене при използването на компаса. При планинско бягане, ориентиране, адвенчър състезания или друга състезателни спортове може да разчитате на серията компаси. Те са стабилни, лесни за употреба и разчитане. Новата серия има повишена прозрачност по-стабилно и удобно закрепване за палеца и по-малка капсула, което предотвратява появата на балончета.

Серията компаси Race на Silva e перфектна за всички ориентировачи и адвенчър състезатели, както и за всеки, който се нуждае от компас с изключително качество и стабилност по време на бягане. Стрелката има нов дизайн с повишена прозрачност, което улеснява разчитането на картата. Базата на компаса също е с подобрен дизайн, който осигурява по-добър контакт между палеца и картата, и е изработена от по-здрав материал издържащ на най-тежките предизвикателства.

Моделът Race S Jet разполага със система Spectra.

Технически характеристики

Стрелка: Jet Needle
Точност: 1 градус
Размери: 73x88x11mm


Виж още Компаси Silva

Технически характеристики

Тип:  Магнитен
Вид:  Ръчен

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: