Sigma Casa ΣCentral + 2x ΣPlug product
HOAUSIGMACASACENTRALPOWERKIT

Смарт централа Sigma Casa ΣCentral SA-7113 в комплект с 2x ΣPlug смарт контакта, до 16 устройства, до 25/100м обхват в затворено/отворено пространство, Bluetooth 4.0, Wi-Fi, 802.11b/g/n, micro USB Type B

  • Безплатна доставка
250.00 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане
Sigma Casa ΣCentral + 2x ΣPlug

Sigma Casa Gateway е сърцето на тази система за домашна автоматизация, сигурност и охрана. Устройството комуникира посредством WiFi с домашния ви рутер, и чрез протокола Bluetooth 4.0 Smart (Low Energy Support) с останалите устройства от системата - датчици, релета, камери, и др. Не се налага да изтегляте никакви кабели.
В рамките на дома, максималната разумна дистанция между контролера е устройствата, трябва да е в рамките на 25 метра.
Комуникацията между у-вата и контролера е криптирана и добавянето на ново устройство се извъшва след вход в системата и въвеждане на персонален за всяко устройство PIN код.
Всеки контролер, може да управлява едновренно до 16 устройства, без значение от тяхния вид. В рамките на дома ви, може да имате неограничен брой контролери и устройства - например един за 1 етаж и един за 2-ри етаж.
Лесно може да изграждате логически връзки между устройва без значение в кой контролер са присъединени или къде се намират физически. Например - при активиране на МУК от 1- етаж, да се включи лампата в спалнята и да се активира и сирената в етаж 2.
Системата е удобна и за охрана и подържане на вили и ваканционни имоти - симулиране на присъствие, включване на отоплителни уреди при зададени параметри или ръчно. Консумира минимален мрежови трафик и е съвместима за употреба на трудно достъпни места през EDGE/3G рутери. Лесно се мести от едно място на друго с просто преместване на датчиците и контролера и включването им в локалната WiFi мрежа.

С управляемия контакт Sigma Casa Plug можете да включвате и изключвате практически, всеки един уред от вашия дом - дистанционно, без значение къде се намирате. Лесно създавате програмен режим на работа на уреда или логически връзки за управление от другите датчици и сензори в системата, без значение къде се намират физически. Например - при падане на температурата под 20 градуса, активирай включения в управляемия контакт радиатор. При достигане на температура от 22 градуса - изключи радиатора. Като за всяко едно събитие, ще бъдете уведомени и с нотификация директно в телефона. В реално време можете да следите актуалната потребявана мощност от електрическия уред, да зададете цена на ел. ток, и да лесно да наблюдавате в разхода, който генерира.

- Управлява до 16 устройства едновременно;
- Покритие – до 25м. в радиус в затворена среда, до 100м. на открито;
- Връзка с Интернет – чрез WiFI 2.4GHz, 802.11b/g/n;
- Комуникация с у-вата: Bluetooth 4.0 Smart (Low Energy Support);
- Захранване: DC 5V/1A (Micro USB);
- Тегло 66г., размери 70 x 70 x 22.6 (mm);

Изисквания:
- Акаунт в ΣCASA – безплатно - създава се по-време на активиране;
- iOS - iOS7 and above with Bluetooth Low Energy(Bluetooth 4.0);
- Android - Android 4.3 и по-висока с Bluetooth 4.0 Smart Ready;
Можете да притежавате неограничен брой контролери, управлявани от един потребителски акаунт и с връзки между устройствата, без значение към кой контролер са свързани и тяхното местоположение.


Виж още Смарт домашна автоматизация Sigma

Технически характеристики

Тип:  Комплект
Вид:  Управляващо устройство
Приложение:  Комбинирано - за Дома
Особеност:  Умен Дом

Вземи на изплащане