Sid Meiers Civilization VI: Rise and Fall product
GMCIVILIZATIONVIRISEFALLPCGMCIVILIZATIONVIRISEFALLPCGMCIVILIZATIONVIRISEFALLPCGMCIVILIZATIONVIRISEFALLPC

Игра Sid Meiers Civilization VI: Rise and Fall, за PC

 • Модел: Civilization VI Rise Fall
 • Марка: Take 2|
 • Код: GMCIVILIZATIONVIRISEFALLPCИгра Sid Meiers Civilization VI: Rise and Fall, за PC
 • Код на продукта: PL32834
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers
  ОписаниеТехнически характеристики
  Внимание! Това е допълнение към играта Civilization VI, което не може да бъде играно самостоятелно. Изисква наличието на базовата игра Civilization VI.

  Внимание! Този продукт се предлага под формата на активационен код без физическа кутия. Може да се получи по електронна поща.


  Civilization VI е игра относно изграждането на империя, която ще устои премеждията на времето. Допълнението Rise and Fall въвежда нови избори, стратегии и предизвикателства за играчите в управлението на една цивилизация през вековете. Можеш ли да спечелиш предаността на хората из света, или ще се наложи да отстъпиш градове на съперниците си? Ще създадеш ли Златна ера за цивилизацията си, или ще потънеш в мрачни времена? В Civilization VI: Rise and Fall, ще се превърнеш в истински владетел на вековете.  Успешното управление на една цивилизация може да я прати в благополучна Златна ера, но назадничавостта може да предизвика мрачни времена. Реагирай правилно спрямо предизвикателствата на тези трудните времена, и цивилизацията ти може да въздигне отново, откривайки нова ера на героизъм.  Спечели предаността на гражданите си, за да опазиш границите си, или спечели доверието на други цивилизации, за да разшириш империята си. Границите на света се менят непрестанно; самостоятелни градове възникват от бивши империи, а съседски страни се борят за верността на градовете по глобуса.  Новата губернаторска система позволява на играчите да нанасят допълнителни промени и да специализиран градовете си, както и да се справят с проблемите свързани с мрачните времена и предаността на поданиците. Всеки от седемте губернатора има собствен път за развитие, който позволява различни стилове на игра и стратегии.  Освен тези нови системи, Civilization VI: Rise and Fall въвежда още осем нови цивилизации и девет нови лидера. Могат да бъдат създадени още осем нови чудеса на света, както и редица нови единици, окръзи, постройки и други подобрения. Повече начини да строиш, завладяваш и вдъхновяваш от всякога досега.


  Виж още Take 2

  Технически характеристики

  Жанр:  Стратегия
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Допълнение към Игра
  Възрастова граница:  12+

  Свързани продукти