Sherlock Holmes: The Devils Daughter product
GCONGSHERLOCKDEVILSDAUGPS4GCONGSHERLOCKDEVILSDAUGPS4GCONGSHERLOCKDEVILSDAUGPS4GCONGSHERLOCKDEVILSDAUGPS4

Описание

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter, осмата игра от поредицата, е една невероятна приключенска игра с уникален геймплей, която комбинира в себе си разследване, екшън и голяма доза проучване в едно гейминг изживяване, което ще тества лимита на възможностите, нервите и интелекта на играча. Ти поемаш ролята на най-великия детектив и ще трябва да проследиш злото в най-тъмните места в Лондон, посещавайки няколко от най-известните квартали на града в търсене на улики и заподозряни. Подготви се да попаднеш в мрежа от интриги, която да те изправи пред финалното откровение.

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter предлага уникални геймплей механики и епичен сюжет, за да изживееш едно поглъщащо те изживяване, както никога досега. За пръв път, силата на анализа и хладнокръвието на Sherlock Holmes, ще бъдат разтресени от силните емоции на героя, които е попаднал между своето семейство и тъмната и силна жажда за отмъщение...

Очаква те пълна свобода на избор, без да се съобразяваш с каквито и да било правила, давайки ти една непредвидима история.
Мисли логически и се превъплати в кожата на Sherlock Holmes.
Екшън сцени изпълнени с динамика, които ще те поставят пред най-голямото ти изпитание.
Разходи се по улиците на пресъздадения в невероятен детайл Лондон.


Виж още Игри за Конзоли BigBen Interactive

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Приключенска
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+

Свързани продукти и тагове: