Sharkoon Rush Mat 1337 product
MOPRUSHMAT1337
ОписаниеТехнически характеристики
Подложка за мишка Sharkoon Rush Mat 1337 355x255 мм за Геймърски и Офис нужди нисък профил Текстил

Среден по размер мауспад с нисък профил , идеален за офис работа и за игрови сесии в дома.
Геймърски пад.

Sharkoon Rush Mat е ново поколение геймърскa подложка за мишка с прецизна гейминг повърхност създаден за истинските професионални геймъри.
Подложката за мишка Sharkoon Rush Mat mouse pad е изпработена от много здрав издръжлив каучук със здрава текстилна повърхност гарантиращи бърз старт и перфектно плъзгане на мишката , позволяващи на мишката да работи бързо, тихо и с голяма точност на позиционирането.
Долната част на подложката е изработена от естествен каучук и служи като повърхност лепило, предотвратявайки неволни фишове - преплъзвания. Допълнително предимство на този мек и гъвкав материал е, че подложката може лесно да бъде навита или сгъната за транспорт, така че да се побере във всеки джоб, раница, отделение, или панталон - и също може да оцелее ако бъде смачкана на топка по време на вида на ярост, която може да е резултат от изключително лош ход или е сваляне от вражески огън.
Подложка за мишка Sharkoon Rush Mat има повърхност 355 х 255 mm, повече от достатъчно място за маневриране по време на игра, създаващо минимално напрежение на китката с минималната си височина от само 1.4 mm.

Удобства:

Високо издръжливо и здраво текстилно покритие
Гладко плъзгане с максимална точност
Finest естествен каучук осигуряващ перфектно сцепление
Ниска височина: само 1,4 мм
Размери: 355 х 255 mm


Виж още Подложки за мишки Sharkoon

Технически характеристики

Препоръчана за Игри:  Да

Свързани продукти и тагове: