Shadow Warrior product
НазадGCONGSHADOWWARRIORPS4GCONGSHADOWWARRIORPS4GCONGSHADOWWARRIORPS4GCONGSHADOWWARRIORPS4GCONGSHADOWWARRIORPS4GCONGSHADOWWARRIORPS4GCONGSHADOWWARRIORPS4Напред

Shadow Warrior, за PlayStation 4

 • Марка: Majesco Entertainment
 • Код: GCONGSHADOWWARRIORPS4
 • Модел: Shadow Warrior
 • Код на производител: PL26923
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Shadow Warrior

  Shadow Warrior е смела преработка на култовия класически шутър на 3D Realms, разработена от независимото студио "Flying Wild Hog" (Hard Reset) с участието на легендарния боец Ло Уанг (Lo Wang). Комбинирай бруталната мощ на огнестрелните оръжия с елегантната прецизност на катаната, за да унищожаваш безпощадните армии на кралството на сенките тази надъхваща и красива трансформация на класическия шутър от първо лице.

  Shadow Warrior разказва ексцентричната история на корпоративния шогун на "Зила Ентърпрайз" (Zilla Enterprise) Ло Уанг, който получава задача да намери легендарния меч с неограничена сила Нобицура Каге (Nobitsura Kage). Предаден и оставен да умре, Ло Уанг научава за връзката на меча с древните богове от друго измерение, които се готвят да превърнат нашия свят в руини. Подпомаган от Ходжи (Hoji), прогонен от това загадъчно измерение дух, Ло Уанг трябва да използва комбинация от пушка, меч, магия и съобразителност, за да разкрие истината зад това демонично нашествие и да прогони злото обратно в мрака.

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Ужаси
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти