Samsung Gear VR SM-R322NZWABGL product
TKAALSAMSUNGSMR322NZWABGLTKAALSAMSUNGSMR322NZWABGLTKAALSAMSUNGSMR322NZWABGLTKAALSAMSUNGSMR322NZWABGL

Описание

Samsung Gear VR
SM-R322NZWABGL

Сигурно все още помниш времето, когато виртуалната реалност беше научна фантастика. А сега вече е съвсем достъпна, благодарение на Samsung Gear VR. Ако имаш устройство Galaxy от последно поколение (Galaxy S6 Edge+, S6 Edge, S6), ще можеш да се насладиш на едно наистина различно преживяване.

Защо си струва да го изпробваш?

Защото след като го използваш ще имаш чувството, че досега не си гледал филм или играл игра пълноценно. Защото според нас, виртуалната реалност е бъдещето в технологиите, а ти имаш шанс да си сред първите, които ще я изпробват. При това на достъпна цена.


Характеристики
Дисплей Поставяте Gear VR и се пренасяте моментално. Super AMOLED дисплеят с голямо зрително поле, прецизно следене на главата и минимално закъснение пренася реалността във виртуалното пространство

Съвместимост Gear VR работи безпроблемно със смартфоните Galaxy*. Всичко, което трябва да направите, е да плъзнете вътре телефона си и сте свободни да се гмурнете в света и дори по-далече.

Дизайн Удобните слушалки са задължителни, за да се изкачите на нови нива. Ето защо Gear VR е с по-широк интерфейс и вече е с 19% по-лек в сравнение с предходния модел. А по-големият тъчпад ви осигурява лесно и прецизно управление.

Съдържание В това кино няма лоши места. Големият екран е изцяло ваш. Винаги можете да изберете това, което искате, от огромния избор от съдържание и да се настанете удобно с нещо за хапване по ваш избор.

Технически характеристики

Обща информация

Цвят
Ледено бял

Сензори
Акселерометър, жироскопски сензор, сензор за близост

Физически характеристики

Размер
92,6 x 201,9 x 116,4 mm

Тегло (г)
318

Viewing Optics

FOV
96°


Виж още VR (Виртуална реалност) Samsung

Технически характеристики

Тип:  VR очила за смартфон
Свързаност:  USB
Особеност:  Няма
Цвят:  Бял/Черен

Свързани продукти и тагове: