Saints Row IV GOTE + Gat Out Of Hell product
promo
НазадGMSAINTSROW4GOTEGATPCGMSAINTSROW4GOTEGATPCGMSAINTSROW4GOTEGATPCGMSAINTSROW4GOTEGATPCGMSAINTSROW4GOTEGATPCGMSAINTSROW4GOTEGATPCНапред

Описание

Пакетът съдържа:

Играта Saints Row IV.
Gat Out Of Hell Standalone Expansion.
Devil's Workshop Pack.
Цялото допълнително дигитално съдържание (DLC) излязло досега.
Както повеляват правилата на красивите и романтични истории, епичната победа на Боса над извънземните нашественици в Saint’s Row IV ще бъде ознаменувана със сватба! Единствената уловка в случая е, че предводителят на Светците ще трябва да се омъжи за дъщерята на Сатаната… От брачните окови и перспективата да прекара живота си сред адските пламъци, ще трябва да го спасят старият му приятел Джони Гат (Johnny Gat) и бившата агентка на ФБР Киндзи Кенсингтън (Kinzie Kensington). Gat Out Of Hell ще напише нова глава в историята на Светците, заредена с обичайните за поредицата циничен хумор, луд екшън, нови суперсили и богат арсенал от адски (в случая - буквално) оръжия.

За първи път имаш възможност да играеш с Джони Гат (Johnny Gat) или Киндзи Кенсингтън (Kinzie Kensington), самостоятелно или в кооперативен режим за двама.
An Open World from Hell – Включи се в жестоката война в Ада срещу Принца на Мрака. Независимо дали ще спасяваш съюзници или ще избереш да се изправиш срещу ужасяващите Архдюкове – динамичният екшън и забавлението са гарантирани, при това директно в Ада. Бъди внимателен в решенията, които взимаш.
Нови свръхестествени сили – в добавка към всеизвестните умения от Saints Row 4, ще разполагаш и с ангелски крила, с умението да призоваваш импове, както и с божествена аура, която ще кара всички да ти се прекланят.
Разполагаш с набор от различни адски оръжия, включително и такива, вдъхновени от седемте смъртни гряха.
Този път ще можеш да убиеш Декс (Dex), честна дума! След първите седем пъти ще получиш и бонус оръжие.


Виж още Игри за PC Deep Silver

Технически характеристики

Жанр:  Приключенска
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+

Свързани продукти и тагове: