Saint Seiya Soldiers Soul product
GCONGSAINTSEIYASOLDIERSSOULGCONGSAINTSEIYASOLDIERSSOULGCONGSAINTSEIYASOLDIERSSOUL

Saint Seiya Soldiers Soul, за PS4

 • Марка: Bandai Namco
 • Код: GCONGSAINTSEIYASOLDIERSSOUL
 • Модел: Saint Seiya Soldiers Soul
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Дали жертването на Gold Saints и победата над Hades е отбелязало края на всичко?

  Gold Saints, които са дали своя живот в тъмното царство на Hades, позволяват на Seiya и неговите приятели да влезнат в Elysion и да ги върнат към живота благодарение на новите си легендарни God Clothes, благословени от божествена сила... Дали това значи, че те трябва да постигнат още нещо?

  Дългоочакваното завръщане на Saint Seiya – Нови епизоди на аниме поредицата и нова видео игра! За първи път в оригиналните режими на Saint Seiya са включени Gold Saints в техните God Clothes.
  Подпали космоса на твоята PlayStation 4 конзола – Битката за оцеляването на Athena пристига на PS4 за пръв път. Изживей невероятни битки в забележителна визия и 60 кадъра в секунда.
  Историята на Saint Seiya – Проследи сюжета развиващ се от арката на Twelve Zodiac Temples до битките срещу Hades, както и други изненади. Съпреживей запомнящата се история разказана в красиви 3D кът-сцени.
  Подобрен геймплей, комбота и нови движения – Очаква те по-дълбока бойна система и още по-вълнуващи и динамични Saint Seiya Cosmo битки с допълнение на въздушни комбота и вариации. Специалниет движения са подсилени, правейки играта с една идея по-стратегическа и вълнуваща.

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Fighting
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+

  Свързани продукти