S.T.A.L.K.E.R. The Call of Pripyat product
НазадGMSTALKERCALLOFPRIPYATGMSTALKERCALLOFPRIPYATGMSTALKERCALLOFPRIPYATGMSTALKERCALLOFPRIPYATGMSTALKERCALLOFPRIPYATНапред

S.T.A.L.K.E.R. The Call of Pripyat, за PC

 • Марка: Jowood
 • Код: GMSTALKERCALLOFPRIPYAT
 • Модел: The Call of Pripyat
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Събитията в дългоочаквания S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat се развиват малко след финала на Shadow of Chernobyl. Правителството на Украйна е узнало за възможността да се достигне самия реактор и подготва мащабна военна операция, която да достигне центъра на зоната и да установи контрол. Първата част от плана включва бойно-разузнавателни мисии с хеликоптери, които да картографират аномалиите и терена във около центъра на Зоната и тази информация да е достъпна за напредващите части. Въпреки старателните приготовления операцията се проваля и хеликоптерите се разбиват в Зоната. В опит да спаси плана и да открие причините за провала слубжите за сигурност изпращат свой агент. Оттук насетне ситуацията е изцяло в ръцете на играчите.  Фотореалистичната зона – посетете отново Pripyat, Yanov ЖП станцията, завод Jupiter, село Kopachi и множество по-малки локации, създадени в съответствие с дейтвителните обекти около атомната централа в Чернобил.
  Нова сююжетна линия и многобройни нови персонажи
  Разширана система със странични куестове и нова възможност за почивка (сън) на персонажа ви.
  Нови опасности: Chimera и Burer са новите същества, за който трябва да внимавате с Зоната, а много от познатите й обитатели имат нов модел на поведение и умения. Във вечно променящата се Зона опасността дебне отвсякъде.
  Подобрен интерфейс и възможност да продължите играта във freeplay режим и след края на основната сюжетна линия
  Подобрена графика благодарение на X-Ray engine v.1.6 и добавена поддръжка за DX 11

  Технически характеристики

  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти