SHARKOON QuickPort Duo Clone CPS258 product
HDDACSHARKOONCPS258

Докинг Станция за Харддиск SHARKOON QuickPort Duo Clone, 2,5", 3.5", Sata, CardReader, USB Type C

  • Безплатна доставка
108.07 лв

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеТехнически характеристики
С този модел Докинг Станция на Sharkoon нещата стават изключително лесно!
Както при всички двойни докинг станции Sharkoon, QuickPort Duo Clone USB 3.1 Type C бързо свързва до два твърди диска вариант 2,5 "или 3,5" SATA с компютър: твърдите дискове се вкарват в слотовете за устройства QuickPort, след което се свързва устройството с включения USB кабел с конектор тип C към наличен тип C порт на компютъра и се свързва адаптера за захранване. QuickPort е лесен за използване, с модерна и здрава кутия от алуминиева рамка и е изключително функционален. Благодарение на интерфейса си USB 3.1, данните могат да се прехвърлят със скорост до 10 гигабита в секунда - и това не е всичко.

Клониране на твърди дискове без компютър!
Изключителната особеност на QuickPort, освен модерната му свързаност, е интегрираната самостоятелна клонова функция, която позволява клониране между вмъкваните твърди дискове, без устройството да се свързва с компютър. След като са поставени твърдите дискове, е нужно просто да се натисне бутонът за клониране. Процесът на клониране може да бъде проверен по всяко време чрез светодиодите за състоянието, намиращи се в горната част на устройството. Скоростта на клониране се увеличава, когато се използва приложения софтуер FlashCopy и CloneDrive2.

Интелигентни софтуерни решения:
Софтуерът с английски език за системите Windows допълва функцията за самостоятелно клониране на QuickPort с допълнителни функции за копиране и клониране, както и за инсталирани твърди дискове на компютъра. С FlashCopy файловете бързо се копират между вкараните твърди дискове, тъй като копирането не се осъществява през операционната система. С CloneDrive2 по-големите твърди дискове могат да бъдат клонирани към HDD / SSD с по-малък капацитет, тъй като се прехвърлят само чисти данни. Празните сектори на твърдия диск, за разлика от функцията за самостоятелен клонинг, просто са пропуснати от софтуера. Клонирането и копирането могат, разбира се, да бъдат удобно персонализирани по всяко време в рамките на софтуера

Външен интерфейс: USB 3.1 (тип C порт)
Вътрешен интерфейс SATA: 2.5 ", 3.5"
Дискови зали: 2
Макс. Честота на прехвърляне на данни USB: 10 Gbit / s
Функция за клониране: Да
Превключвател за включване / изключване: ДА
Светодиод за състояние: Да
USB кабел Дължина: 100 см
Захранване: Захранващ адаптер
Тегло: 399 гр
Размери (L x Ш x В): 108 x 151 x 63 мм

Съвместимост:
Съвместимост със SATA: Ревизия 1.0, 2.0, 3.0
Нативна поддръжка на SATA Ревизия 3.0: Да
Plug and Play: Да
Поддържани операционни системи: Windows 7/8/10, Mac OS X
Съдържание на пакета:
QuickPort Duo Clone USB 3.1 Тип С
Захранващ адаптер
USB кабел


Виж още Твърди дискове Аксесоари Sharkoon

Технически характеристики

Тип:  Докинг станция