Romance of the Three Kingdoms XIII product
НазадGCONGROMANCEOFTHE3KINGOM8PS4GCONGROMANCEOFTHE3KINGOM8PS4GCONGROMANCEOFTHE3KINGOM8PS4GCONGROMANCEOFTHE3KINGOM8PS4GCONGROMANCEOFTHE3KINGOM8PS4GCONGROMANCEOFTHE3KINGOM8PS4Напред

Romance of the Three Kingdoms XIII, за PS4

  49.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Завръщането на Romance of the Three Kingdoms след 9 поредни години, отново е факт - Разработвана, за да съвпадне с честването на 30-тата годишнина на поредицата. Преоткрий бурната епоха на политическа нестабилност, мащабни конфликти и човешка драма. Проследи историята на упадъка на една династия и жадните за власт новопоявили се фракции. Ти ще може да повлияеш на събитията, като определиш съдбата и обединението на Китай. Romance of the Three Kingdoms XIIIще ти предостави предизвикателна смесица от стратегия и водене на битки.

  Феновете на стратегическите заглавия ще бъдат предизвикани да се изправят пред нещо наистина качествено и интересно, а всички останали, които искат да опитат нещо различно - ще успеят да го намерят в Romance of the Three Kingdoms XIII. Базирана на новелата със същото име, играта ще ти предостави богата история и персонажи, както и огромни опции за персонализиране, режими и интересни геймплей механики.


  Виж още Игри за Конзоли Koei

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Стратегия
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+