Rock Band 4 - Guitar Bundle product
НазадGCONGROCKBAND4GUITARPS4GCONGROCKBAND4GUITARPS4GCONGROCKBAND4GUITARPS4GCONGROCKBAND4GUITARPS4GCONGROCKBAND4GUITARPS4GCONGROCKBAND4GUITARPS4Напред

Rock Band 4 - Guitar Bundle, за PS4

 • Марка: Mad Catz
 • Код: GCONGROCKBAND4GUITARPS4
 • Модел: Rock Band 4 - Guitar
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Сформирай своята група, завладей света

  Музикалните пионери от Harmonix Music Systems, Inc. Се заемат с това да изведат познатата си у успешна поредица на ново ниво, заедно с Rock Band 4.

  Разработена специално за новото поколение гейминг конзоли, Rock Band 4 идва със специфичния дух на изпълнението на живо, което може да очакваш от най-големите рок банди. Прибави своя индивидуален почерк на всяко изпълнение и се наслади на специалните отличителни черти на играта, като китарни солови изпълнения в свободен стил, които ще ти позволят да създаваш своите легендарни солота. В комбинация с впечатляваща визия от следващо поколение и ненадминат саундтрак включващ едни от най-популярните и епични изпълнения, Rock Band 4 се стреми да застане на върха на музикалния ритъм жанр.

  Твоята сцена, твoето изпълнение.

  Всепризнатото геймплей изживяване достига нови висини с иновативни възможности, които да позволят на играча да изрази своята персоналност както никога досега в подобно музикално заглавие. Благодарение на солата в свободен стил, китаристите ще може да забият своето уникално соло, без да се нуждаят от това някой да ги държи за ръчичка. Този геймплей елемент е достъпен и забавен, като от друга страна предоставя дълбочина, в която играча да експериментира със своите музикални фантазии, създавайки сола, на които и най-изкусите музиканти биха завидели. В допълнение към всичко в Rock Band 4, ти ще може да използваш своята публика, която в реално време да реагира на твоите изпълнения.

  Повече музика и избори, от всяка една друга игра.

  Rock Band 4 включва световно признати изпълнители с над 60 парчета в основата на играта, очакват те легендарни музиканти, изгряващи звезди и най-горещите изпълнения, които да взривят музикалната сцена.

  Rock Band 4 наследява и епичната музикална библиотека от предишните игри, заедно с над 1500 песни, които са налични в Rock Band Music Store. Феновете, които имат закупени парчета заедно с предишните части на Rock Band, за старата генерация конзоли, ще могат да ги използват без допълнително заплащане в Rock Band 4.

  Най-доброто музикално изживяване става още по-добро!

  Разработена и съобразена с желанията на феновете, Rock Band 4 е изградена на това, което именно най-запалените привърженици искат от своята поредица – нова и интересна история и това играта заедно с приятели да бъде още по-достъпна.

  Сформирай група. Завладей света. – Rock Band 4 предлага една наистина предизвикателна кампания, която позволява на играчите да създадат и персонализират своите музиканти, сформират група и да покажат на света своя легендарен изпълнител.
  Продължавай с пълна сила напред – Rock Band 4 представя за поредицата съвсем нови социални опции заедно с новия “Shows” режим, който разнообразява твоето мултиплейър изживяване.
  Това е само началото – Rock Band 4 е една истинска платформа, която еволюира със своите нови геймплей опции, музикални парчета и допълнително съдържание, което предстои да излезе.

  Приготви се за рок!

  Разпали публиката с безжичната Rock Band 4 Fender Stratocaster китара като се потопиш в съвсем новата опция в Rock Band - Freestyle Guitar Solos. В допълнение контролера предлага два fred бутона, един съвсем тих strum bar, whammy bar и проектиран на ново сензор при накланяне, за още по-прецизно активиране на Overdrive опцията в играта.

  А към всичко останало, Mad Catz са се погрижили да осигурят твоята перфектна аудио калибрация с интегрираната система за интегриране.

  Rock Band 4 - Guitar Bundle съдържа:

  Пълната версия на играта Rock Band 4 с безжична Fender Stratocaster китара, ремък за китара и 2 бр. АА батерии
  Китарата е безжична и може да издържи до 30 часа игра с използването на батериите в комплекта
  Сензор за накланяне с нов дизайн, който ще предотврати ненужното активиране на Overdrive в играта
  Интегрирана автоматична калибрация на контролера, която лесно се синхронизира с всеки телевизор или монитор
  Два Fred бутона


  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Музикална
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP
  Интернет връзка:  Задължителна
  Вид:  Допълнение към Игра
  Възрастова граница:  12+

  Свързани продукти